Quantcast

9 év alatt saját kezével másolta le a Bibliát a Down-szindrómás lány

2 Perc. Olvásási idő

Kézzel írott Bibliát készített egy Down-szindrómás nő. A dél-karolinai lány 9 év alatt másolta le a szentírást, és akkor kezdett el komolyabban foglalkozni a projekttel, amikor édesapja -Kenny Campbell- megtalálta a másolatokat a padláson.

Kenny telje,sen elámult, és megkérdezte a 28 éves Karolinát, hogy eddig mennyit másolt le a Bibliából, majd bátorította, hogy tegye ezt az egész Ó- és Újszövetséggel. Karolina, aki Down-szindrómás, 19 évesen kezdte el a projektet még 2012-ben.

CpBBR.So .9
9 év alatt saját kezével másolta le a Bibliát a Down-szindrómás lány 44

Idén fejezte be a küldetését, amely során 782.815 szót írt le 10,000 oldalra, amelyet 43 mappába fűzött bele. Minden nap 2 órát szánt az ige lemásolására.

- Hirdetés -

“A Bibliához való elkötelezettségem miatt vágtam bele az egészbe és bátorítani szeretnék másokat arra, hogy tanuljanak a Bibliából”

– mondta Karolina a Christianity Today hírportálnak. A család lelkésze, Carl Broggi, a Beaufort-i megye Közösségi Baptista Gyülekezetének vezetője hozzátette, hogy nagyon büszkék a lányra.

85
9 év alatt saját kezével másolta le a Bibliát a Down-szindrómás lány 45

“Igazi bizonyság az élete a gyülekezetünk és Isten számára is. Rengeteg embert inspirált a története nem csak a gyülekezetben de azon kívül is”

- Hirdetés -

– tette hozzá.

(Premier)

További történetek: NOÉ BÁRKÁJÁNAK ÉLETNAGYSÁGÚ HOLLAND HASONMÁSA A TÓRA ALAPJÁN

Tudtad?

Isten mindenhol jelen van – még a hírekben is. Ezért tekintünk minden hírt a hit szemüvegén keresztül. Elkötelezettek vagyunk a minőségi, független keresztény újságírás biztosítása mellett, amelyben megbízhat. De nagyon kemény munkára, időre és pénzre van szükség ahhoz, hogy megtegyük, amit csinálunk. Segítsen nekünk abban, hogy továbbra is az igazság híve legyünk a médiában, támogatva Az Úr Napja munkáját.

- Hirdetés -

TÁMOGATÁS

Oszd meg ezt a cikket
Követés:
Célunk, Jézus Krisztus örömüzenetének hírdetése révén, minnél több ember életét lássuk örökkévaló módon megváltozni.