Quantcast

A COVID OLTÁSOK NEM A FENEVAD JELEI?

8 Perc. Olvásási idő

Hitelkártya az 1970-es években vezették be.

Vagy a személyazonosító igazolvány, amelyet az 1980-as években kellett megszereznie.

- Hirdetés -

Még a PIN-kódot sem – még akkor is, ha három hat van benne.

És amíg itt tartunk, Henry Kissinger volt amerikai külügyminiszter nem Krisztusellenes.

Ne feledje, hogy még mindig életben van és 98 éves, így talán van idő arra, hogy visszatérjen ez a jó öreg hetvenes évekbeli összeesküvés. Bár még akkor is, amikor én guglizom őt, Kissinger rendkívül egészségesnek látszik 98-éves korához képest.

- Hirdetés -

Feltűnően egészséges. Vajon mi a titka? Nagyszerű bőrápolási titok? Vagy eladta a lelkét az ördögnek? Hmmm, ha belegondolok, mit kellene manapság a bőrápolási termékek szégyenteljesen megfizethető árával korai következtetésekre vonhatunk.

De ahogy egy barátom ma írta nekem:  A képzeletem az, vagy hirtelen azt tapasztaljuk, hogy sokkal több összeesküvést kedvelő barátunk van, mint korábban?

Mire válaszoltam:  Ez nem a te képzeleted. Azonban a baloldal / konzervatívok korábban összeesküvés emberek voltak, most pedig a jobboldaliak / konzervatívok. A keresztények jelenleg a jobboldalon állnak sorba.

Mire így válaszolt:  Ennek van értelme. Tegnap volt egy társam, aki azt mondta nekem, hogy jogosan gondolta, hogy ez a fenevad Jele, aki felkészül az idejére.

- Hirdetés -

Igazából a nagyon rossz teológiát hibáztatom. Különösen a végidők igazán gyenge teológiája. És sok egyházban gyakorlatilag nem létező bibliai eszkatológia, amely leng a „Legjobb élet most” és „Az elragadás és miért nem lehet két keresztény pilóta kereskedelmi járaton” között.

Látja, itt van a probléma: A végidők rossz teológiája, különösen a Jelenések könyvének, vagy a Szent János Apokalipszisének, ahogy hivatalosan nevezik, rossz megértése, nagyon aranyos, és valahogy nincs következménye a valóságban. Rendben van, ha ragaszkodsz az összeesküvés elméletekhez, ha azoknak csak magánjellegű következményei vannak a saját kis kontextusodban.

- Hirdetés -

De nem baj, ha befolyásolják a közrendet. Vagy a házi egészségügy. Vagy nemzetközi politikai kérdések (a rossz eszkatológia az egyik oka annak, hogy annyi amerikai pénzt költöttek a jeruzsálemi templom újjáépítésére tett erőfeszítésekbe).

Évek óta tartó bibliai műveltség (és Hal Lindsey legkeresettebb könyvei), valamint az arcán iránti hajlandóság azt jelenti, hogy a Jelenések könyvének célja, közönsége és műfaja reménytelenül ki van téve mindenféle rossz ötletnek. Beleértve a védjegyekkel és vadállatokkal kapcsolatos összeesküvési ötleteket, elragadtatásokat és egyéb dolgokat

Mielőtt meghallom az „Igen, de!” Szót, tegyen meg magának egy szívességet, és vásároljon meg egy példányt Allan Chapple „Egy evangéliumi előadás: Olvasói útmutató a Jelenések könyvéhez  című könyvéből . Fantasztikus útmutató az egész könyvhöz, és az őrült ötleteket tárja fel. Allan Chapple elárul néhányat ebben a könyvben, különös tekintettel az apokaliptikus irodalom körüli tényekre, hogy miért használták és kire szánták.

És itt van a dörzsölés: A Jelenések könyve nem minden a fenevadról szól, és nem is egy világkormányról szól. Nem is az oltásokról vagy az 1970-es évek olajválságáról van szó. Jézusról és az evangéliumáról szól. A Jelenések könyvének igazi kinyilatkoztatása – a végső apokalipszis – Jézus király. A hatalmak feletti, látható és láthatatlan győzelméről szól, és az egyház érdekében elért győzelméről. A Jelenések könyve Jézusról szól.

Talán az az igazi összeesküvés, hogy az ördög szinte minden lehetséges eszközzel elvonja Isten népét Jézustól és győzelmétől. Arra gondolok, mi jobb módja annak, hogy elrejtse szándékait, mint arra, hogy Isten tényleges Igéjét, a Szentírást felhasználva felhívja figyelmünket Isten Igéjére, az Úr Jézusra. Ez egy gyilkos stratégia.

- Hirdetés -

Szó szerint.

Mint fentebb mondtam, a kormányzati szándékkal kapcsolatos összeesküvés-elméletek nem új keletűek, és ezek közül sokan a politika progresszívebb oldaláról származnak, ezért az 1970-es évektől az 1990-es évekig elárasztottak minket hollywoodi filmek mély, sötét kormányzati napirendekről . Hollywood mindazon dolgok progresszív példája. Vagy legalábbis régen. Most a lakosság erősebb jobboldali oldalán áll, úgy tűnik, sok keresztény is.

Sokkal több mondanivaló van ezekről a dolgokról, de talán magunkra kellene hagynunk az utolsó szót Jézusra, aki Márk evangéliumának úgynevezett mini-apokalipszisében ezt mondta tanítványainak:

3 Amikor az Olajfák hegyén ült a templommal szemben, Péter és Jakab, valamint János és András maguktól megkérdezték tőle: 4 „Mondja meg nekünk, mikor lesznek ezek és mi lesz a jel, amikor mindezek készülnek megvalósult? ” 5 Jézus pedig elkezdte mondani nekik: „Lássátok, hogy senki nem vezet tévútra. 6 Sokan eljönnek az én nevemben, mondván: Én vagyok! és sokakat tévútra vezetnek. 7 Ha pedig háborúkról és háborúk híreiről hallasz, ne ijedj meg. Ennek meg kell történnie, de a vége még nincs. 8 Mert a nemzet felkel a nemzet ellen, és a királyság a királyság ellen. Különböző helyeken lesznek földrengések; éhínségek lesznek. Ezek csak a születési fájdalmak kezdete. (Márk 13: 3-8)

Az apokalipszisek rétegenként érkeznek. Valójában több rétegük van, mint a leveles tésztának egy almás rétesnél. Jézus azt mondja tanítványainak, hogy napjaikban is a jelek, amelyeket a kor végének látnak, csak a kezdet. És ezek azok a fickók, akik feltámadása után még mindig meg voltak győződve arról, hogy vissza akarja állítani Izrael királyságát.

Sajnálatos módon a jelek szerint figyelmen kívül hagyjuk a fenti két kijelentést, amelyet Jézus megfogalmaz a fenti kijelentésben. Olyan elfoglaltak vagyunk, hogy olvassuk a jeleket, ellenőrizzük a blogokat és az online weboldalakat annak bizonyítására, hogy ez a kérdés vagy aggodalom a vég jele, hogy figyelmen kívül hagyjuk ezeket a szavakat:

– Lássa, hogy senki nem vezet tévútra.

– Ne ijedjen meg.

Jézus NEM arról beszél, hogy a kormányok tévútra vezetnek minket, hanem hamis tanítókról, akik tévútra vezetnek minket! Kétségtelen, hogy a hamis tanítás, betegebb testvérével, rossz tanításával együtt sokakat tévútra vezetett és sok évszázad alatt riadalmat okozott.

Jézus azt mondta: „Ha szeretsz, megtartod a parancsaimat” . Milyen gyakran szóltak ezek a parancsok arról, hogy ne aggódjanak vagy ne riadjanak meg!

A világ riadt. A világ riadón fut. Helyi városi újságunk szemérmetlen a riasztásában, mert a riasztó újságokat árul. A riasztás jó clickbait. Az utóbbi hetekben tehát felváltva tett közzé riasztó és félrevezető címsorokat az Astrazeneca vérrögökről (a repüléshez viszonyított kockázat tizede), majd az AZ oltóanyag iránti bizalom elvesztését panaszoló fejlécek. Ki itt a nyertes? Az újságkiadási és összeesküvés-elméleti szakemberek

A világ fél a haláltól. Ironikus módon a világ minden bokor mögött démont lát. Nem a világot kell követnünk. Mégis itt vagyunk, ismét megmutatva, hogy annyi félelem van bennünk, talán több is, mint még a világ is.

Oszd meg ezt a cikket
Követés:
Célunk, Jézus Krisztus örömüzenetének hírdetése révén, minnél több ember életét lássuk örökkévaló módon megváltozni.