Quantcast

A szemünk láttára teljesülnek be a Bibliai próféciák – Az utólsó idők jelei 2023

4 Perc. Olvásási idő
bibliai prófeciák-utólsó idők jelei 2022

A szemünk láttára teljesednek be az utólsó idők jelei 2023? Bibliai próféciák?

Mik is lesznek világszerte? utólsó napok jelei

Világszerte nagy katasztrófák, földindulások, földrengések. Forgószelek városokat fognak lerombolni, tűz által nagy pusztítások és pusztulások lesznek. Élőlények és az emberek harmadrésze el fog pusztulni. Ivóvíz hiányok lesznek. A föld egy részén semmi nem fog megteremni, mert nagy szárazság és éhínség lesz, ezért nem lesz élelem. Ez a három és fél év a nagy megpróbáltatásokról szól.

- Hirdetés -

„Ezek után jön el Jézus Krisztus a földre. Ennek az égen nagy jele lesz, minden szem látni fogja. Hozza magával mindenkinek a jutalmát. Ő fogja kiválasztani az embereket a hitük és cselekedeteik által.” Jelenések 20:12-15

„Nyomorúságos idő lesz, amilyen nem volt attól fogva, hogy nép kezdett lenni.” Hoseiás 12:1

„És lesznek éhségek és döghalálok, és földindulások mindenfelé.” Máté 24:7

- Hirdetés -

„Mert akkor nagy nyomorúság lesz, amilyen nem volt a világ kezdete óta, mindezidáig, és nem is lesz soha.” Máté 24:21

„És mindenféle nagy földindulások lesznek, és éhségek, és döghalálok, és rettegtetések, és nagy jelek lesznek az égből.” Lukács 21:11

„És ha azok a napok meg nem rövidíttetnének egyetlen ember sem menekülhetne meg, de a választottakért, megrövidíttetnek azok a napok.” Máté ev. 24:22

Jézus Krisztus eljövetelének időpontját, csak a Menyei Atya tudja.

- Hirdetés -

A Jánosi Jelenésekben le van írva, minden egyes katasztrófa.

János 13:1-2

- Hirdetés -

Ezek lehetnek a Biblia világvége jelei:

Világjárványok (COVID-19)

Németországi özönvíz

Californiai tűzesetek

Inflációk

És még sorolhatnám, de ehelyett imádkozzunk ezekért.

- Hirdetés -

Nem tudjuk megkülönböztetni az évszakok járását, reggelre tavaszi napra ébredünk, majd az őszi szellő borzolja a hajunkat, a nap folyamán a napsugarak eszünkbe juttatják a nyár melegét, estére pedig a zord párnánkra téli álomra hajtjuk le fejünket.

Háborúk tombolnak, tűzvész pusztít, természeti katasztrófák fenyegetnek és ,,döghalál’’ sújt a világunkra, országunkra, népünkre és otthonunkra.

Kétségbeesünk, vásárolunk, rettegünk .Csodálkozva és megdöbbenten tesszük fel sokszor a kérdést, hogy miért esik szét szemünk láttára a Föld és az emberiség Azért, mert: mára már semmi sem szent, a szeretet értékét vesztette, az emberek lopnak, csalnak, hazudnak, kihasználnak, átvernek, gyűlölködnek, irigykednek, ócsárolnak. Építenek, gyarapítanak, szennyeznek, elégedetlenkednek és egyre magasabbra akarnak törni.

A pénz értéke birtokába kerítette az embereket és átvette a hatalmat. Háttérbe szorította az igazán fontos dolgokat a családot, a boldogságot, az együtt töltött perceket, a közös nevetéseket, a szabadidőt, az önfeledt mosolyokat.Az idő észrevétlenül folyik ki a kezeink közül, rohamosan telnek a percek, az órák, a napok és az évek.

Nincs idő a megállásra, a pihenésre, az összetartásra, a szeretetre és az együttlétre sem. Embertelen módon élünk.Nem bízhatunk senkiben és bennünk sem bízhat senki. Elsorvadt, beteg, megroskadt világot alkottunk: megfertőztük, megmérgeztük, tönkretettük Földünket. Mindez egy napon magával ragad bennünket és akkor mindent itt hagyunk.

Mi pedig a saját érdemünk szerint megyünk át a túloldalra, de ugye nem mindegy, hogy mikor jön el az a pillanat és az sem mindegy, hogy hogyan?! Most akaratunk ellenére lehetőségünk adódik arra, hogy megálljunk egy pillanatra és elgondolkozzunk, mindazon, ami a szemünk előtt beteljesedik. Töltsétek ezt az időt megfontoltan és értékesen.

Töltsd le applikációnak

Screenshot 3
A szemünk láttára teljesülnek be a Bibliai próféciák - Az utólsó idők jelei 2023 43

Kérjük, oszd meg ezt a cikket!

Oszd meg ezt a cikket
Követés:
Célunk, Jézus Krisztus örömüzenetének hírdetése révén, minnél több ember életét lássuk örökkévaló módon megváltozni.
Hozzászólás