Quantcast

A végidők katasztrófái – bibliai próféciák beteljesedtek

Bizonyára minden testvérünk, aki olvassa a Bibliát, tudja, hogy az Úr Jézus beszélt az utolsó napok jeleneteiről, és hogy a Jelenések könyve megjövendöli a vérholdak megjelenését és sok más dolgot, ami az utolsó napokban fog történni.

6 Perc. Olvásási idő

Bizonyára minden testvérünk, aki olvassa a Bibliát, tudja, hogy az Úr Jézus beszélt az utolsó napok jeleneteiről, a végidők katasztrófáiról és hogy a Jelenések könyve megjövendöli a vérholdak megjelenését és sok más dolgot, ami az utolsó napokban fog történni.

Napjainkban az egész világon egyre súlyosabbak a katasztrófák, és a Bibliában megjövendölt vérholdak is gyakran megjelennek. Sokan nem tudják megállni, hogy ne kapcsolják össze ezeket a dolgokat a Jelenések könyvében megjövendölt utolsó idők nagy katasztrófáival, különösen a hét pecsét, a hét tál, a hét csapás és a végidők próféciáiban említett vérholdakkal. Ezek a jelenlegi jelek tehát a bibliai próféciák beteljesedését jelzik? Keressük a választ a Biblia vizsgálatával.

- Hirdetés -

Mik a Bibliában megjövendölt végidők jelei?

Amikor feltörte a hatodik pecsétet, láttam, hogy nagy földrengés támadt. A Nap olyan fekete lett, mint a szőrzsák, a Hold pedig olyan, mint a vér.” (Jelenések 6:12).

„Harcokról és háborús hírekről fogtok majd hallani. Vigyázzatok majd, meg ne rémüljetek. Ennek be kell következni, de ez még nem a vég. Mert nemzet nemzet ellen támad és ország ország ellen. Sokfelé éhínség lesz és földrengés. De mindez csak a fájdalmak kezdete lesz.” (Máté 24: 6-8)

Sõt még a szolgákra és szolgálóleányokra is kiöntöm azokban a napokban az én lelkemet. És csodajeleket mutatok az égen és a földön; vért, tüzet és füstoszlopokat. A nap sötétséggé válik, a hold pedig vérré, minekelõtte eljõ az Úrnak nagy és rettenetes napja. (Joel 2:29-31)

- Hirdetés -

Ha e versek alapján megnézzük a világ jelenlegi állapotát, meglepetésünkre felfedezhetjük, hogy ezek a próféciák beteljesedtek.

január 20-án 21:36-kor (EST) egy ritka csillagászati csoda, a „szupervéres farkashold” jelent meg, amely egy újabb ritka csillagászati látványosság, amely a 2018. január 31-i „szuperkék vérhold” után következett.

Egy jelentés a judaizmus klasszikusait idézte, akik szerint a napfogyatkozás rossz ómen minden ország számára, ami pedig a holdfogyatkozást illeti, ha a hold vörösre változik közben, mint a 2019. januári „vérhold”, az világháborút jelez.

Egy ilyen ritka csillagászati jelenséggel kapcsolatban Mordechai Genut zsidó rabbi azt mondta, hogy a Shevat hónapban bekövetkező holdfogyatkozás azt jelzi, hogy a világ katasztrófái gyorsan nagyobbak lesznek, és mindenhol egyre több büntetés érkezik majd az égiektől, vagyis közel van mindennek a vége.

- Hirdetés -

Emellett 2020. április 7-én egy másik ritka csillagászati csoda, a „szuper rózsaszín hold” is bekövetkezett. A vérholdak gyakori megjelenése és a bibliai próféciák beteljesülése felkeltette a figyelmünket.

Valójában azt is láthatjuk, hogy az utóbbi években a katasztrófák egyre súlyosabbak az egész világon – földrengések, árvizek, aszályok, tűzvészek, éhínségek és járványok gyakran előfordulnak.

- Hirdetés -

Külön említést érdemel a 2019 végén kitört új koronavírus, amely az egész világon elterjedt, sokkoló halálesetekhez vezetett, pánikba taszította a világot, és számos országot és városukat zárlat alá helyezte.

A világ folyamatos felfordulásban és zűrzavarban van, a háborúk, az erőszak és a terrortámadások száma egyre nő. Mindez pontosan beteljesíti a következő bibliai próféciát,

„Sõt még a szolgákra és szolgálóleányokra is kiöntöm azokban a napokban az én lelkemet. És csodajeleket mutatok az égen és a földön; vért, tüzet és füstoszlopokat. A nap sötétséggé válik, a hold pedig vérré, minekelõtte eljõ az Úrnak nagy és rettenetes napja.” (Joel 2:29-31).

E prófécia szerint, mielőtt a nagy katasztrófák bekövetkeznek, Isten Lelke szólni fogja szavait, hogy megöntözze szolgáit és szolgálóit. Ez azt jelenti, hogy amikor az Úr Jézus visszatér, új szavakat fog szólni, és a nagy katasztrófák előtt teljessé teszi a győztesek csoportját.

Ezek az emberek lesznek az első gyümölcsök, és ők lesznek azok, akik Istennek szolgálnak az Ő országában.

- Hirdetés -

Elérkeztek az utolsó napok, és a világ országai zűrzavarban vannak. Politikai zűrzavar van, mindenütt éhínségek, dögvészek, árvizek és aszályok jelennek meg. Katasztrófa van az emberek világában. Ezek az utolsó napok jelei

“Ezek után jön el Jézus Krisztus a földre. Ennek az égen nagy jele lesz, minden szem látni fogja. Hozza magával mindenkinek a jutalmát. Ő fogja kiválasztani az embereket a hitük és cselekedeteik által.” Jelenések 20:12-15

“Nyomorúságos idő lesz, amilyen nem volt attól fogva, hogy nép kezdett lenni.” Hoseiás 12:1

“Ezek után jön el Jézus Krisztus a földre. Ennek az égen nagy jele lesz, minden szem látni fogja. Hozza magával mindenkinek a jutalmát. Ő fogja kiválasztani az embereket a hitük és cselekedeteik által.” Jelenések 20:12-15

“Nyomorúságos idő lesz, amilyen nem volt attól fogva, hogy nép kezdett lenni.” Hoseiás 12:1

Mi pedig a saját érdemünk szerint megyünk át a túloldalra, de ugye nem mindegy, hogy mikor jön el az a pillanat és az sem mindegy, hogy hogyan?! Most akaratunk ellenére lehetőségünk adódik arra, hogy megálljunk egy pillanatra és elgondolkozzunk, mindazon, ami a szemünk előtt beteljesedik. Töltsétek ezt az időt megfontoltan és értékesen.

Kérjük, ha teheted, támogass minket egyszeri 500Ft-al weboldalunk fenntartása érdekében.

Oszd meg ezt a cikket
Követés:
Célunk, Jézus Krisztus örömüzenetének hírdetése révén, minnél több ember életét lássuk örökkévaló módon megváltozni.