Afganisztán: A tálibok házról házra keresik és üldözik a keresztényeket.

3 Perc. Olvásási idő

Miközben a tálibok továbbra is megszerzik Afganisztán irányítását az amerikai csapatok kivonulása után, a tálibok keresik a keresztényeket.

„A tálibok listája ismert keresztényekről szól, akiket üldözni és ölni akarnak. Az amerikai nagykövetség megszűnt, és a hívek számára már nincs biztonságos menedékhely ” – áll a közleményben.

Az emberek a hegyekbe menekülnek, menedéket keresve. Teljes mértékben bíznak Istenben, aki az egyetlen, aki meg tudja védeni őket. ” – ugyan is lezárták az országba vezető, és kivezető utakat a légtérben is a tálibok.

- Hirdetés -

„A tálibok házról házra járva keresik, a keresztényeket és viszik a nőket és a gyerekeket”.

keresztenyeket keresnek
Afganisztán: A tálibok házról házra keresik és üldözik a keresztényeket. 43

„Az embereknek X -el kell megjelölniük házukat, ha 12 évnél idősebb lányuk van, hogy a tálibok elvihessék őket. Ha találnak egy fiatal lányt, és a ház nem volt megjelölve, akkor kivégzik az egész családot, ” – tette hozzá a közlemény. „Ha találtak egy 25 éves vagy idősebb házas nőt, a tálibok azonnal megölik a férjét, azt tesznek vele, amit akarnak, majd eladják szexrabszolgának.”

„A férjek és apák fegyvert adtak feleségüknek és lányuknak, és azt mondták nekik, hogy amikor a tálibok eljönnek, dönthetnek úgy, hogy megölik őket, vagy megölik magukat – ez az ő döntésük.” 

Christian Post-lal megosztott nyilatkozatában részletesen kifejtette a keresztények előtt álló veszélyeket.

- Hirdetés -

„Megbízható forrásokból halljuk, hogy a tálibok megkövetelik az emberek telefonját, és ha letöltött Bibliai alkalmazást találnak az eszközén, azonnal megölik őket” – mondta Rogers.

A tálibok olyan afgánokat is megcéloztak, akik az elmúlt két évtizedben bármiféle hűséget mutattak az Egyesült Államoknak. „Több tízezer afgán, akik az amerikai hadsereggel együtt fordítóként dolgoztak, és akik a kormány részei voltak, közülük sokukat megcélozzák, kivégzik”

Forrás: christianpost

további cikkek: Keresztényüldözések

- Hirdetés -

Iratkozz fel e-mail értesítőmre, és oszd meg ezt a cikket.

Ha nem szeretnél lemaradni legújabb híreinkről, iratkozz fel az alábbi űrlapon!

- Hirdetés -

TUDTAD?

Isten mindenhol jelen van – még a hírekben is. Ezért tekintünk minden hírt a hit szemüvegén keresztül. Elkötelezettek vagyunk a minőségi, független keresztény újságírás biztosítása mellett, amelyben megbízhat. De nagyon kemény munkára, időre és pénzre van szükség ahhoz, hogy megtegyük, amit csinálunk. Segítsen nekünk abban, hogy továbbra is az igazság híve legyünk a médiában, támogatva Az Úr Napja munkáját.

TÁMOGATÁS

Oszd meg ezt a cikket
Követés:
Célunk, Jézus Krisztus örömüzenetének hírdetése révén, minnél több ember életét lássuk örökkévaló módon megváltozni.