Az orvosok már lemondtak a babáról, de Isten megmentette.

“Hallani lehet csodákról, de Isten hagyta, hogy ezt lássam”

4 Perc. Olvásási idő

Amikor a szóban forgó állapotos nő egyszer csak rosszul lett, azonnal a kórház sürgősségi osztályára siettek vele, ahol az orvosok kénytelenek voltak császármetszéssel megmenteni az anya és a gyerek életét. Ám a szülést követően az események felgyorsultak és elsőre az orvosok úgy vélték a babának esélye sincs a túlélésre.

Egy új élet világra hozása mindig maga a csoda, de sajnos vannak esetek, amikor ez a csoda hirtelen az anyuka legrosszabb rémálmává változik át és ilyenkor minden egyes másodperc számít.

- Hirdetés -

Jacob és Hannah Sheriff 2018-ra várták kisfiúk, Urias érkezését, ám a szülés során az anya eszméletét vesztette, így a baba élete is veszélybe került. Az orvosok azonnal császármetszéssel akarták világra hozni a babát, mivel csak így látták esélyét annak, hogy mindketten életben maradjanak.

DYXE9Up
Fotó: Hannah Sheriff/Facebook

Dr. Kinion Whittington, szülész-főorvos által vezetett beavatkozás azonban percek alatt rémálommá vált. Hannah sok vért veszített és a váróban aggódó Jacob sem kapott jó híreket.

Az újszülött sokáig egyetlen életjelt sem mutatott, ezért a kétségbeesett apa azt sem tudta, hogyan menthetné meg a kicsit.

- Hirdetés -

„Láttam ahogyan kiveszik és nem úgy tűnt mintha…, úgy értem már az első pillanattól úgy tűnt, mintha halva született volna” 

– idézte fel a traumatikus élményt a férfi.
GZs2qJB
Fotó: Hannah Sheriff/Facebook

A babának valóban nem volt pulzusa, ám ekkor Jacob legnagyobb kétségbeesésében imádkozni kezdett.

„Ha 10 perc után sincs szívdobogás, akkor minden remény elszáll” 

– nyilatkozta Dr. Whittington.

Az orvosi csapat közel 20 percen át küzdött a kisbaba életéért és szerencsére az utolsó utáni pillanatban felcsippant a gépezet. Az édesanyát és a babát is azonnal átszállították helikopterrel Texas egyik legnagyobb kórházába, ám a magasban ismét félő volt, hogy oxigénhiányos állapot lép fel a kicsinél.

Fotó: Hannah Sheriff/Facebook

A szülők nagyon hálásak voltak Istennek, hogy életet adott a gyereknek, ám az ezt követő orvosi diagnózisára még nem voltak felkészülve. A sokk és az oxigénhiány miatt az orvosok úgy vélték, hogy olyan maradandó károsodásokat szenvedett a gyerek, ami miatt a későbbiekben képtelen lesz járni, beszélni és magát ellátni.

A szülők nem adták fel és továbbra is az Úrhoz fohászkodtak, annak ellenére, hogy a sorstól az egyik pofont a másik után kapták.

- Hirdetés -

A szülők még egy oldalt is elindítottak, ahol szinte bárki csatlakozhatott a kisbabáért mondott imákhoz. Aztán egy nap úgy tűnt a sok fohász nem volt hiábavaló. A kis Urias kinyitotta a szemét és napról napra javulni kezdtek az eredményei.

Fotó: Hannah Sheriff/Facebook

Latricia Bell éjszakai nővér szemtanúja volt annak, amikor Urias kinyitotta a szemeit.

- Hirdetés -

“Ránéztem a monitorokra, és nem volt több roham. Ez volt a vége. Hallani lehet csodákról, de Isten hagyta, hogy ezt lássam”

– mondta Latricia.

Néhány hét múlva még a lélegeztetőgépről is levehették, képes volt egyedül lélegezni. Csupán 3 hét alatt a baba annyit erősödött, hogy az orvosi csapat hazaengedte őket.

Az egy éves kontrollnál viszont összeszorult gyomorral várták a szülők az eredményt, de a leletek csodával határos módon kitűnőek voltak.

Vn7KygA
Fotó: Hannah Sheriff/Facebook

„Pályafutásom során csupán néhány ilyen esettel találkoztam, amikor csodával határos módon teljes felépülést figyelhettünk meg – minden bizonnyal állíthatom, hogy ez, egy, azok közül a csodák közül” – tette hozzá Urias orvosa.

Urais szerencsére azóta is remek ütemben fejlődik és növekedik, a család pedig ezek után csak még jobban hisz abban, hogy Isten meghallgatja az imáinkat, csak kérnünk kell.

Ha neked is van hasonló bizonyságod, kérjük küld el nekünk a(z) info@azurnapja.com email címünkre.

- Hirdetés -

Ha tetszett ez a cikk, ne felejtsd el megosztni!

FORRÁSOK: filantropikum.com
Oszd meg ezt a cikket
Követés:
Célunk, Jézus Krisztus örömüzenetének hírdetése révén, minnél több ember életét lássuk örökkévaló módon megváltozni.