Quantcast

Béke és biztonság – Végső jel?

16 Perc. Olvásási idő

(1 Th 5: 3) “Ha bármikor mondják, hogy béke és biztonság, akkor a hirtelen pusztításnak azonnal rájuk kell esnie., csakúgy, mint egy terhes nő születési fájdalma, és semmiképpen sem kerülhetik el őket.

1Thessz 5,2-6 – „Tudod nagyon jól, hogy a nap az Úr eljön, mint egy tolvaj az éjszakában. Ahogy mondják:” Ez a béke, nem fenyeget bennünket, akkor hirtelen leküzdeni a sors, mint egy szülő nő a fájdalom, és a menekülés. De ti, atyámfiai, nem vagytok sötétségben, hogy az a nap lenne meglepetés, mint a tolvaj. Ön minden fiai a fény és fiai a nap. Nem az éjszakai vagy a sötétség. Tehát nem aludni, mint mások, hanem legyünk éberek és józanok. „

Ez az esemény, amely hamarosan sújtott emberek a világon. Hogyan készülni erre az eseményre?

- Hirdetés -

Megjegyzés: a szavak, és hirtelen, mint egy tolvaj az éjszakában. Az Úr napja jön a nagy meglepetés, hogy az emberek a világ. 8. kötet „Bizonyságtételek az egyháznak”, hogy azt a 37. oldalon azt mondja: „Az emberek ebben a világban hamarosan találkozik egy nagy meglepetés.” A szöveg a 28. oldalon a következőképpen hasonlóan: „Mi, akik ismerik az igazságot, meg kell készítenie, amit hamarosan egy nagy meglepetés csökkenése ebben a világban.”

Azonban Pál apostol azt mondja: „De ti, atyámfiai, nem vagytok sötétségben …” Isten gyermekei járnak a fény. És mi lepte meg a világot, nem lepett meg minket. Meg kell tudni, hogy mi jön, és felkészülni rá. De ha nem készítenek, mi fogott a csapda. Tudjuk, mi vár ránk, csak azért, mert tudtuk készíteni.

A szövegben már csak olvasni, van egy nagyon érdekes tény vonatkozó ideje ezt az eseményt. „Amikor azt mondják:” Ez a béke, nem fenyeget bennünket, akkor hirtelen legyőzni a sors. „Egyes fordítások lefordítani” a béke és biztonság „. E két szó, amellyel manapság gyakran találkozunk a médiában. Phillips azt mondja, angol fordítását a Biblia:” Ön jól tudja, hogy a nap az Úr eljön, mint váratlanul, mint az éjszaka betörni a házba. Amikor az emberek azt mondják: „béke és biztonság”, fogott egy katasztrófa. Egy új angol fordítás is olvasható: „Amikor beszélünk béke és biztonság, akkor hirtelen jön a katasztrófa.”

- Hirdetés -

Nem csak a béke és a biztonság az, amit ma oly sokat vitatott?

Hadd címet a figyelmet, hogy két nagy világhatalmak, amely (és a jövőben is lesz) születésének a kiáltványt a béke és a biztonság. Az első ezek közül a római pápa, a második az Egyesült Államok.

Ha megnyitja a Bibliát a Jelenések könyve, azt találjuk, hogy minden az ő 13. fejezetet szentel a bemutatását a két nagyhatalom. Az első rész az ebben a fejezetben tárgyalja a fenevadat – és tudjuk, hogy ez a fenevad egy leopárd formájában a pápaság. A harmadik versben azt olvassuk, hogy az egyik feje volt, mint egy halálosan megsebesült, de a sebe begyógyult. És akkor mi van? „Az egész ország ment a csodálat a fenevadat.” Kétségtelen mindannyian gondolkodás e verseket, amikor a pápa vitte a történelmi utazás a föld az ENSZ – mint nagykövet a béke. Béke és a béke még mindig nincs, amit a világ akar.

Egyéb 13. § fejezetei a Jelenések könyve kerül kifizetésre két szarva van. Mi ez a lény? Ez az Egyesült Államok, amely a jelen fejezetben található, szolgált a kezét a pápaság. Ez az, ami történik a szemünk láttára.

- Hirdetés -

Ne hagyd ki ezt a két fontos dolgot: a pápaság a kezdeményező a globális békemozgalom és az Egyesült Államok beszél ugyanakkor biztosítja a biztonság, a világ – amely egyszerre nagy vágy a jelenlegi generáció.

Mindkét emberi törekvések egymást kiegészítő és kölcsönösen összekapcsolódnak. Mit gondolnak az emberek, ha meghallják a szót biztonsági? Végiggondolva a mai világban, az anyagi gazdagság, hogyan róluk lesz beteg vagy a gondozó. Egyszerűen fogalmazva, gondolom, mindent, ami hozzájárul annak biztosításához, hogy az élet ezen a földön. És most itt van egy program, amelynek célja annak biztosítása, hogy az USA polgárai egy új nevet – hála a biztonság érdekében.

- Hirdetés -

USA, hirdetik, hogy a biztonság nem csak az ország, hanem az összes többi polgár ebben a világban. Ezért egy hatalmas és nagyratörő globális ütemtervnek.

A tizenharmadik fejezetben a Jelenések könyve azt mutatja, a pápaság és az Egyesült Államok, ahogy kezet egy nagy program, hogy a teljes világot. „Ők leborulnak előtte minden a föld lakói.” A fenevad, hogy a pápaság. A vadállat, két szarva csak az, aki miatt a világon, hogy ezt. A tizenkettedik versben E fejezet kimondja: „nevében az első fenevadat gyakorolja a hatalmat. Lehetővé teszi a földet és annak lakóit, hogy térdel, mielőtt az első fenevad meggyógyult annak halálos csapást.” Az ok, amiért az emberek ma a két nagyhatalmak érdekli, hogy a céllal, hogy a béke és biztonság, amelyek aztán vezet egységesítése az élet minden területén.

Vegyük például a közös európai piac. Hogy mi ez a piac alapú? Ennek alapja a béke és a biztonság. Mi az oka a konszolidációs munka és üzlet? Mi az alapja az ökumenikus mozgalom? Miért az Egyház próbálja egyesíteni erőfeszítéseiket? Garantálni a békét és a biztonságot. És sokan tényleg azt hiszik, hogy a problémák megoldódjanak köszönhetően akkor az ilyen szövetségek.

A pápaság és az Egyesült Államok vezető szerepét a világban (bár nagyon rövid idő alatt), azt fogja hinni, hogy a béke és a biztonság született – vagy majdnem elérték.

Most figyelje meg, hogy mindez megfelel az Ézsaiás a 8. fejezet Isten. Ez csodálatos! Próféta szeme nézett végig az évszázadok során, amíg időnk.

- Hirdetés -

Ézsaiás 8,9-10 – a klubok, nemzetek, és az eső, és az összes távoli országokban, figyelj: a kar és az esőzések, a kar, és az eső! Hatch terv és összetörik, a beszéd és nem tölti fel, mert Isten velünk van – Immanuel!

Ez a maradék Isten népének, azoknak, akik megtartják Isten parancsolatait és a hit Jézus. (Jelenések 12:17) Közlemény most, hogy ők nem vehetnek részt ezekben az egyesületek – ez az egyetlen dolog, amit szeretnék, hogy megtagadja a figyelmet.

Ézs 8,11-12 – Az Úr azt mondta nekem, amikor erősen megfogta a kezét, és figyelmeztetett, hogy hallgasson a nép: „Ne mondj egy árulás minden, hogy ez a nép az úgynevezett hazaárulás. Melyek azok félnek A félelem és ne félj.

Mi vezérli ezt a népet? FEAR! Félelem a kielégítetlen szükségletek, a félelem a háború, a félelem a sok mindent. A pápa és az Egyesült Államok élvonalába a globális egyesülés. Egyház és az üzleti szövetségek, nemzetek, sőt az egész világon együtt kell fognunk. Isten az embereket, de mindent hallottál előtt:

Ézs 8,12-14 – „Nem árulás az összes, hogy ez a nép az úgynevezett hazaárulás. Mik azok félnek a félelem, és nem kell félni. Csak a Seregek Ura, hogy Ön szent – tartsd a félelemtől , csak félni tőle. Ő lesz a szentély mindkét háza Izrael is botladozva, és egy szikla alá, csapdába Jeruzsálem lakói és a nép.

Ézs 8,16-17 – bezárja az bizonyság, pecsét a törvény többek között tanítványaim. (Itt az az üzenet, az a pecsét, szombaton ismét rávilágított a törvény.) Én megvárom az Urat, aki elrejtette arcát a Jákob háza, várok rá a remény. Íme – Én és a gyerekek adott nekem az Úr, vagyunk Izraelben a jeleket és csodákat a Seregek Ura, aki Sion hegyén lakik.

Miközben az egész világ szeme szervezetekkel és a szakszervezetekkel, amelyek kapcsolódnak egymáshoz, hogy megoldja a problémákat az emberiség és a béke és a biztonság, Isten azt mondja népének: „Nem hitvese velük, felnézni, meg az Úrhoz.”

Ézs 45,22 – Fordulj hozzám, hogy Ön menti, mind a föld végső határáig – mert én vagyok az Isten és senki más nem.

Most van egy megoldást a problémára. Ez az a hit, hogy Isten megmenti az embereket, és ez elvezet minket a „nagy meglepetés”. Átalakítás Isten. Ez éppen az ellenkező irányba, mint nézni az embert, ami lehetetlenné teszi a csoport a világ összes megoldani a problémákat.

Amerikai társadalom, bármilyen nagy, nem képes kiküszöbölni a problémákat az ember. Mivel a prófétaság lelke azt mondja: „Küzd hiába, hogy megszilárdítsa az üzleti műveletek biztonságos alapra.” 9T 13. A kormányok a világ nem tudja megoldani a pénzügyi problémákat, ha követik a tervek, amelyek követik. És még kevésbé lehet megoldani a lelki problémáit a pápaság az emberek -, amikor emberek hozták létre, hogy azon a helyen, a Krisztus, az ember nézett.

És az üzenet a mai napra, mint Isten adott nekünk az ő könyve: „Íme a te Istened.” Észre, hogy a szavakat a Lukács evangéliuma a 21 fejezet, ami azt mutatja, a történelmi Jeruzsálem pusztulásáról és a sötét kor és kiterjed az idők végezetéig. A 25. vers azt mondja: „Nem lesz jelei a Nap, a Hold és a csillagok” – láttuk? Igen, a jelek már megjelentek. „És a földön szorongás nemzetek, tehetetlen, ahol a harsogó megy a gördülési tengeren. 26 ember hal meg a félelem és a várakozás, hogy mi jön az egész világot. „Az emberek halnak meg a félelem és a várakozás, hogy mi jön az egész világot.

Itt említi, a félelem. A félelem uralja a mai emberek, akik néhány évvel ezelőtt még úgy vélte, hogy hajlandó volt meghallgatni, hogy a pápa, de most már hajlandó követni őt. Miért? Ők félnek, mert valami, hogy úgy gondolják, hogy sokkal rosszabb, mint a pápaság.

Jézus azt mondja, hogy az emberek ezekben az utolsó pillanatokban a történelem, „meghalnak a félelem és a várakozás, hogy mi jön az egész világot.” Ha megnézzük azt, nézd meg mit, ahogy a félelem, és mi fogja társítani a fent említett csoportok. Kapunk a helyzetekben, amikor úgy gondoljuk, hogy az egyetlen módja, hogy ki a problémák is részt vesz valamilyen módon be ezeket a közösségeket. De amit Jézus mond itt? Luk. 21:28 „Ha ez kezd történni, kiegyenesíteni, és emelje fel a fejét, mert a megváltás közel van.”

Hamarosan, nagyon hamar, minden ember a világ két táborra oszlik, azoknak, akik akár az ember és tartozók Isten, aki nézelődni, és azok, akik keresnek fel.

Most itt van ő választóvonal. Most az a kérdés merül fel. Ha Isten tudja, hogy a jövőben, és ha tudja, hogy ez jön, hogy hogyan oktassák azok az emberek? Nem lesz a képzés, amely segít, hogy néz ki, meg az Isten, egy hely az ember? És ahogy ez megtörténik?

A könyvben az út az egészségügyi és környezeti harmónia azt mondja: „Hajlamosak vagyunk keresni támogatását és megértését, ahelyett, hogy Jézus, a barátainkkal.” Igen, a mi természetes tendencia, hogy nézd meg az embereket. Ő nem is minden kisgyerek. És ez tökéletesen megfelel. Mindannyian valaha megüt a hüvelykujját, és rohant sírni anyu. Semmi baj, ha nem ez a kis gyermek. Egyelőre azonban még sok a felnőttek, kedves barátaim, akik nehéz helyzetben vannak, és nem jut eszembe semmi más, mint hogy van erősítve a támogatás bármely más emberi lény. És az összes „Willow” Természetesen, nem csak a római egyház. Majdnem minden tagja az emberi család fordulni segítségért, hogy bármely más személy, ha valaki így.

De ha sikerül azon a napon a „nagy meglepetés”, és nem kell megsemmisíteni, meg kell tanulni, hogy vizsgálja meg az Isten, és nem az ember!

És így néz rám, mint Isten vezet bennünket, hogy ezt az élményt. „Isten, az Ő kegyelme és a hűség, gyakran lehetővé teszi, hogy azok, amelyek tesszük meg benne, hogy nem sikerült. Mi is megtanuljuk, hogyan trükkös ez a bizalom az emberben, és rávenni, hogy üdvösségünket.” EG White – MH 486.

Mi tehát az, hogy az egyetlen módja Isten tanulhatunk ezt a leckét? Így lehetővé teszi számunkra, hogy csalódást az embereket. Voltál már csalódott egy férfiban? Mi minden ez jó?

Jeremiás 17,5,7 „Átkozott az az ember, aki bízik az emberben, támaszkodva csak a test és a szív elfordul az Úrtól. Boldog az az ember, aki bízik az Úrban, aki bízik az Úrban.”

Hamarosan egy nagy meglepetés, amikor elárasztja a világot, amikor az emberek rájönnek, hogy ők voltak tévedésben megsemmisítése sárkány, fenevad és hamis próféta, csak, hogy beszéltek a béke és biztonság, akkor lesz szörnyű számukra, hogy felébredjen. kelet-nyugati irányban annak a jele, horror, horror terjed egyik pólusa a másikra. Az egész világ a teljes zűrzavar. A földrengés, jégeső. Minden utak nyitva állnak pusztulástól. De vigyázz! Helyezkedik el, a pusztító hatását a mérleg hallható a dal, Isten népe:

Zsolt 46,1-2 – „Isten a mi oltalmunk és erősségünk, segítség a bajban mindig bizonyított. Ezért ne aggódj, akkor is, ha felborult, és az ország.”

Bármi történik, nem támaszkodnak az emberek. A kormányok születnek és halnak, de a biztonság rájuk nem. Amikor a nagy vallási vezető, aki vezette az embereket, hogy változó a törvény által az Isten, öntött le, és az egész világ -, mint a francia forradalom láncát – Reméljük, hogy az ember a szentélyben a Jézus Krisztus.

Ézsaiás 45, 22 – „Fordulj hozzám, és eléri üdvösséget, mind a földnek.”

Oszd meg ezt a cikket
Követés:
Célunk, Jézus Krisztus örömüzenetének hírdetése révén, minnél több ember életét lássuk örökkévaló módon megváltozni.
Hozzászólás