Quantcast

Biblia-égetést rendezett a csőcselék Portlandben SZINTET LÉPETT AZ ELTÖRLÉS.

2 Perc. Olvásási idő

Szombat éjjel a Black Lives Matter erőszakos aktivistái bebizonyították, van lejjebb: a portlandi szövetségi bíróság épülete előtt amerikai zászlót és halomba rakott Bibliákat égettek el. Az incidensről készült videofelvételek vírusként terjednek az interneten.

Immár 65. napja folynak a Black Lives Matter által felszított erőszakos zavargások, melyek már rég elszakadtak eredeti célkitűzésüktől, és úgy tűnik, az anarchia és a rombolás, illetve a kultúra és az örök értékek sárba tiprása vette át a rasszizmus elleni fellépés helyét.

Ahogy arról korábban is írtunk, úgy tűnik, sem a helyi rendőrség, sem a Donald Trump által a helyszínre küldött szövetségi rendvédelmi erők nem tudták megfékezni a számos amerikai városban már több, mint két hónapja George Floyd rendőri erőszakot követő halálának köszönhető erőszakhullámot. 

A demokrata polgármesterek a probléma forrásának továbbra is a rendőrséget tartják.

- Hirdetés -

Az erőszak, zavargások, fosztogatások, gyújtogatások mögött álló BLM aktivistáit a rendőr-, kultúra-, és Bibliaellenes érzelmek fűtik.

Sean Feucht, a Bethel Church dicséretvezetője, aki már hetekkel ezelőtt rávilágított az Amerikában tapasztalható keresztényekkel kapcsolatos kettős-mércére és negatív diszkriminációra, kijelentette, nem mondanak le Portlandről, imádkozni fognak, és ellátogatnak a városba szabadtéri dicséret megmozdulásaikkal.

- Hirdetés -

(Disrn/Hetek)

További cikkünk: Most hol van az Istenetek?

Oszd meg ezt a cikket
Követés:
Célunk, Jézus Krisztus örömüzenetének hírdetése révén, minnél több ember életét lássuk örökkévaló módon megváltozni.
Hozzászólás