“Bízz Istenben, nevess, és csináld a dolgod!” – A 34 éves anya legyőzte a 4. stádiumú rákot, tudja, hogy Isten meggyógyította.

2 Perc. Olvásási idő
riana

Raina Simpson élete legborzasztóbb napját élte át, amikor 34 éves korában 4. stádiumú vastagbélrákkal diagnosztizálták.

Tartalomjegyzék

A déli Kentucky-i anyával közölték az orvosok, hogy sajnos a rák más szerveire is átterjedt már, többek közt a májára is. A közeli barátok és az egyházközösség segítségével sikerült összegyűjteni a szükséges pénzt ahhoz, hogy a háromgyermekes anya minden második héten megkaphassa az előírt kezelést.

- Hirdetés -

Tavaly szeptemberben a közössége megszervezte a Run for Raina nevű virtuális futást: az összegyűlt pénzzel támogatják a család egyre növekvő költségeit, az orvosi számlákat, kiadásokat fedezik. Az adományozáson mintegy 400 ember vett részt az ország minden tájáról, és az Egyesült Államokon túlról is. Egy év kimerítő kezelés után Raina azt mondja, hogy legyőzte a rákot, és hiszi, hogy Isten meggyógyította.

“Köszönöm azokat az embereket, akiket Isten küldött nekem. Az életben mindennek van értelme. Ez az időszak teljesen átalakított engem” – mondta Raina.

A fiatal nő azt mondta, hogy tavalyi diagnózisa ellenére soha nem kételkedett abban, hogy le tudja győzni a rákot. Sokat köszönhetett a Somerset Keresztény Iskolának is, ahol ő volt a mazsorettek edzője, és azoknak a családtagoknak, barátoknak, akik mindvégig hittek a gyógyulásában, és mellette álltak.

- Hirdetés -

“Bízz Istenben, nevess, és tedd meg a következő lépést” – mondta a fiatal nő, aki most azt tervezi, hogy a közeljövőben rákos betegek megsegítésére segítő szolgálatot indít.

Raina gyors felépülését erős hitének, a közösség támogatásának, valamint a kezelő orvosoknak és ápolóknak köszönheti.

Minden lehetséges annak, aki hisz.

Ha szeretnél még hasonló cikkeket, kérlek OSZD MEG ezt a cikket..

- Hirdetés -

TUDTAD?

Isten mindenhol jelen van – még a hírekben is. Ezért tekintünk minden hírt a hit szemüvegén keresztül. Elkötelezettek vagyunk a minőségi, független keresztény újságírás biztosítása mellett, amelyben megbízhat. De nagyon kemény munkára, időre és pénzre van szükség ahhoz, hogy megtegyük, amit csinálunk. Segítsen nekünk abban, hogy továbbra is az igazság híve legyünk a médiában, támogatva Az Úr Napja munkáját.

TÁMOGATÁS

Oszd meg ezt a cikket
Követés:
Célunk, Jézus Krisztus örömüzenetének hírdetése révén, minnél több ember életét lássuk örökkévaló módon megváltozni.