Dr. Dulcan – Az istenhit erősíti az immunrendszert!

2 Perc. Olvásási idő

A hit igazán nagy hatalommal, és erővel rendelkezik. Általa teremtheted meg azt az életet, amire vágysz, a hétköznapi valóságot, amiről mindig is álmodtál. Ne feledd: ha valamiben hiszel, akkor az már a tied!

A hit azonban nem csak a világod alakításában játszik nagy szerepet, hanem az egészséged megőrzésében is. Dr. Constantin Dulcan neurológus szerint azoknak az embereknek, akik hisznek Istenben, sokkal erősebb az immunrendszerük, ezáltal messzire elkerülik őket a betegségek.

- Hirdetés -

A hit segítségedre lehet egy már kialakult betegség esetén, azaz a gyógyulásban is. Ha hiszed, és látod a “lelki szemeid előtt”, hogy meg fogsz gyógyulni, és ettől az elképzelésedtől senki nem tud eltántorítani, akkor ez egészen biztosan így is lesz.

Mivel már a Bibliában is számtalan példázat olvasható a hittel és a gyógyulással kapcsolatosan. Minden olyan beteg, akik hittel fordult az Úrhoz feloldozást kapott a bűnei alól, és meggyógyult.

“A te hited meggyógyított téged”

mondta Jézus

Dr. Dulcan szerint az ima igen nagy erővel rendelkezik, betegség esetén csodálatos hatása lehet. Az ima nem csak a lelkiállapotot, de a fizikai valóságot is megváltoztatja, éppen ezért könnyen előidézheti a gyógyulást. Egy kómából felébredő ember arról számolt be, hogy betegsége ideje alatt mindvégig érezte a pozitív energiákat az ágya körül, amit az imádkozó rokonok, és ismerősök küldtek felé.

- Hirdetés -

Egy dolgot azonban nem szabad elfelejteni: a gyógyulás után mindig hálát kell adni, ezt sajnos nagyon kevesen teszik meg – figyelmeztet a szakember.

Oszd meg ezt a cikket
Követés:
Célunk, Jézus Krisztus örömüzenetének hírdetése révén, minnél több ember életét lássuk örökkévaló módon megváltozni.