Egy újabb végidők próféciája előttünk, „A fenevad jele”!

6 Perc. Olvásási idő

Jelenések könyve 13:16-17.

„Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezökre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek; És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak akin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma.”

Évszázadokon keresztül, mindenki azt hitte, hogy a fenti bibliai idézetben szereplő „bélyeg” egy pénzügyi rendszert korlátozó, vagy kereten belül tartó intézkedés lesz, egy tetoválás, vagy olyan eszköz, hogy az tudjon majd csak boldogulni, akinek az Antikrisztus majd megengedi.

Erre modern korunkban az érintés mentes fizetés tökéletes, már csak be kell ültetni egy micro-chipet az emberbe és ezzel lehet fizetni. Az ilyen és ehhez hasonló elképzelések már egy jó ideje a köztudatban vannak, sőt ez nem egy újdonság, a világon nagyon sok helyen van már ilyen működő rendszer, közelünkben erre Svédország egy jó példa, ahol hivatalosan 4000 embernek van már chip beültetve a kezébe. A világban összesen már 100 ezer fölött van, aki ilyet „most még” önként a testébe rakatott.

- Hirdetés -

Viszont az elmúlt időszak eseményei kicsit más irányba terelte a dolgokat és a lehetséges értelmezést, amikor erről a bibliai próféciáról beszélünk. Az év elején amikor elkezdődött a karantén, még majdnem mindenki megértéssel és viszonylagos engedelmességgel viselte a korlátozásokat.

Még véget sem értek az első mozgásunkat korlátozó intézkedések, már is nyakunkon a következő szigorítás. A világ több részein, már folyamatosak a tüntetések és zavargások a korlátozási intézkedések miatt, hogy ez most a szabadság vágy, vagy a megélhetési nehézségek miatt van, vagy egyszerűen nem hiszik az emberek, hogy valóban veszélyhelyzet van, az most mindegy is, a lényeg, hogy kezd betelni a pohár. Az emberek a tüntetéseken ilyenek skandálnak, „engedjenek ki minket az otthonunkból, le a maszkokkal, nyissák ki az iskolákat, had menjünk boltba”, de a világháló is tele van hasonló kommentekkel.

Egyértelmű, hogy ennek a helyzetnek a megoldását most már mindenki a vakcinában látja, úgy mint a publikum, de a hatalom is véget szeretne ennek vetni. Az, hogy a világ különböző részein a hatalomnak mi az érdeke ebben, az attól függ ki irányítja azt. A legtöbb országban békét és nyugodalmat szeretnének, de vannak olyanok helyek is, ahol az érdek mást kíván.

- Hirdetés -

Ezzel elérkeztünk a mondanivalómhoz. Ha meg is lesz a vakcina, az immunitáshoz nagy valószínűséggel egy adag nem lesz elég, úgy mint egy influenza elleni oltásra, erre is évente lesz szükség. Mivel a vírus körüli felhajtás, az okozott félelem és a kellemetlenség elég nagy lett ahhoz, hogy ebből mindenki ki akarjon kerülni, a vakcina valószínűleg kötelező lesz. Ha nem is rögtön az elején, de majd erről gondoskodni fognak később, mert ezt „kívánja” majd meg a társadalmi érdek. Gondoskodni fognak arról, hogy mindenki tudatában legyen annak, hogy ha valaki nincs beoltva, potenciálisan veszélyt jelent és itt életekről van szó.

Tehát a vakcinát évente megkapod, ezzel elhagyhatod az otthonod, a gyerek mehet iskolába, te mehetsz dolgozni és boltba bevásárolni. Ezzel nem lenne semmi gond, ha ezt nem kellene valahogy ellenőrizni. A legújabb technológiákat alkalmazva, amiről már érintőleges írtam, a legegyszerűbb ha mindenki a testében hordoz majd egy szkennelhető eszközt, pl. egy micro-chipet, vagy a Microsoft legújabb szabadalmát, a quantum dot tetoválást a kézfejében, amit a közterületeken, az iskolákban, vagy akár a munkahelyeken ellenőrizni tudnak, vagy az 5G-vel, amivel nagyon egyszerű lesz. Ez az új mobil rendszer milliméter frekvenciát is használ, ami áthatol az emberi bőrön, vagyis az utcán sétálva szkennelhető lesz bárki tudta nélkül is.

A keresztények akik ismerik a bibliát, már várják a fenevad jelének megjelenését, mert akkor ez lesz a legjobb bizonyíték arra vonatkozóan, hogy a bibliai végidők végén vagyunk.

A bibliai írások alapján a keresztények viszont azt is tudják, hogy aki a fenevad bélyegét felveszi, „iszik Isten haragjából”, tehát a legkülönbek ellen fognak állni. Ennek egyenesúti következménye, hogy először kirekesztődnek a társadalomból, majd mint potenciális veszély a társadalom életére, mint egy „rosszindulatú daganat” eltávolítandóak lesznek. Így egy újabb prófécia teljesülhet be, amikor „ezeket a lázadó keresztényeket” üldözni kell majd és megsemmisíteni. Őrültségnek tűnik?

- Hirdetés -

A világban sokkal kevesebbért is üldöznek közösségeket és gyilkolnak meg embereket a hitük miatt. Nem lesz nehéz meggyőzni a többséget arra hivatkozva, hogy „a te, a te szeretteid és a te gyerekeid életéről van szó”, tehát inkább az ellenállók vesszenek.

Végezetül, hogy mire szánom a fenti írást?

Nem riogatásnak annak itt semmi értelme, hanem reményként, mert függetlenül attól, hogy a fenti írás igaz lesz e vagy sem, a bibliai próféciák be fognak teljesülni, de ezzel nem csak a rossz és szörnyű események, hanem a jó is. Jézus az övéiért el fog jönni és elvisz minket mielőtt a „nagy nyomorúság” időszaka, mely az emberiségre vár, elkezdődik.

- Hirdetés -

Amikor Jézust megkérdezték a tanítványai, hogy „mester mikor lesznek ezek az események” azt mondta, „figyeljétek a jeleket, amit mondtam nektek”. Én ezt ennek szánom, egy jelnek, mert most még nem késő Istent választani és Jézus családjához csatlakozni. Ha addig vársz, amíg a jelek beteljesülnek az olyan, mint amikor az előadás végén lemegy a függöny, de itt a nézők közül senki sem ujjong.

Oszd meg ezt a cikket
Követés:
Célunk, Jézus Krisztus örömüzenetének hírdetése révén, minnél több ember életét lássuk örökkévaló módon megváltozni.