EGYSZERRE 1000 EMBER KERESZTELKEDETT MEG KALIFORNIA EGY STRANDJÁN

1 Perc. Olvásási idő

Rekordszámú, közel ezer ember keresztelkedett meg a hétvégén az amerikai Orange megyében; a különleges esemény a Calvary Chapel közösség nevéhez köthető. A gyülekezet minden évben tart keresztelőket a Corona Del Mar strandon, de eddig nem tapasztaltak ilyen nagy létszámot.

„Kaliforniában spirituális újjáéledés tapasztalható” – számolt be egy interjúban Gina Gilson, a Calvary Chapel templom igazgatója, aki hozzátette, hogy az idei keresztelkedő létszáma messze fölülmúlta a korábbi évekét. A szokásos háromszáz ember helyett idén csaknem ezer ember keresztelkedett meg. 

- Hirdetés -

A tengerparti szertartások szinte már általánossá váltak Kalifornia déli részén, ahol a koronavírus miatti korlátozások kényszerítették a  híveket arra, hogy szabadtéren gyűljenek össze a szertartásokra. De nem csak a híveknek tartottak alkalmakat, számos dicsőítő estre és evangelizációs alkalomra került sor hasonló strandokon szerte Kaliforniában.  

Sean Feucht keresztény énekes szerint a közösségek szinte rá vannak kényszerítve arra, hogy kreatívak legyenek a templomok falain kívül is, és ez lehetőséget ad nekik arra, hogy visszatérjenek a jézusi evangelizáció alapjaihoz. 

Forrás: christianpost.comBorítókép: Screenshot: Instagram/Calvary Chapel Church Chino Hills

- Hirdetés -
Oszd meg ezt a cikket
Követés:
Célunk, Jézus Krisztus örömüzenetének hírdetése révén, minnél több ember életét lássuk örökkévaló módon megváltozni.