Hogyan imádkozzunk a COVID-19 vírus ellen?

5 Perc. Olvásási idő

Számunkra keresztényeknek is fontos az immunrendszer megfelelő működése. De igen, itt most a lélek immunrendszeréről fogunk beszélni.

Mint ahogy tudjuk, a fizikai immunrendszerünk erősítése elegedhetetlen. A külömböző betegségek legyőzésére, vírusok, baktériumok.

Amint egy vírus bekerül a szervezetünkbe az immunrendszer működésbe lép, és elindítja a harcot a vírus ellen. -De röviden elég is a tudományos részről térjünk a lényegre!

- Hirdetés -

Mi a lélek immunrendszere?

Le egyszerűsítve -Istennek igéje és a Hit ami nem maradhat el az Igétől.

Az ad egy jelzőt a Szent szellemen keresztül számodra, hogy egy vírus(bűn) bejutott, vagy szeretne bejutni a szervezetedbe. Tehát, ha Istennek igéje kevésbé működik benned, akkor elkébzelhető, hogy nem tudni fogsz védekezni a bűn ellen. Mert nincs az, ami megvilágosít hogy ezt ne engedd be!

Hogyan jelez a Szentszellem?

Zsidókhoz írt levél 4:12

- Hirdetés -

Mert Isten igéje élő és ható, élesebb minden kétélű kardnál, mélyre hatol, az elme és a lélek, az ízületek és a velők szétválásáig, és megítéli a szív gondolatait és szándékait.

Kicsit gobozzuk ki ezt az igét, de csak erre a témára nézve. (Persze ez az ige nagyon sokt területre sőtt mindenre kihat).

Ez az ige az ami a figyelmeztető jelzést adja az immunrendszernek és egyben a fegyver is ami legyőzi mindenképp a vírust(bünt). Ugyanis, meg ítéli a szív szándékait, gondolatainkat, cselekedeteinket. Meg ítéli hogy mi a Bün (rossz) és mi az Igazszág(jó).

Minnél több Igét rejtesz el a szívedben, annál több területen élethelyzetben sikeres és győztes leszel. Emellé fontos társítanod a Hitedet ami egyben a védelmi funkcióban is szerepet játszik az életed minden területén.

Védelmi funció

Efézuis 6:16

- Hirdetés -

Vegyétek fel mindenképpen a hit pajzsát, amellyel kiolthatjátok a gonosznak minden tüzes nyilát

A Hit az ami meg véd minket minden támadástól. Figyeled? Minden támadástól. Isten minden területen előkészítette számunkra a győzelmet, csak rajtad áll hogyan alkalmazod a fegyvereidet a csatában.

Mit tegyek ha megbetegettem?

Amint tudjuk, az első hogy Orvoshoz megyünk. És felírja a megfelelő gyógyszereket az adott betegségre.

- Hirdetés -

Ha fáj a fejem beveszek egy fájdalom csillapítót, és tudom hogy már nem fog fájni. De fontos! Ha a fejem fáj, nem savlekötőt veszek be. Mit is értek ezalatt?

Tudnod kell meilyk területre meilyk Igét alkalmazd. (egy újabb cikkben ezt is le írom).

Legyen bármilyen problébád, betegséged Istennek élő és ható Igéje megoldás ami gyógyulás a testnek és a léleknek mind ezt hittel.

“Egészség lesz ez a te testednek, és megújulás a te csontaidnak.” (Példabeszédek 3:8)

Kezd el Istennel beszélni a problémádról Imádkozz, és vedd be a megfelelő Igét(gyógyszert) az adott területre. Mond ki és valld meg hittel Istennek Igéjét az életedre nézve.

- Hirdetés -

“Meggyógyítom minden betegségedet.” (Zsolt. 103,3)

Isten minden betegéségünket elhordozott a kereszten. Persze elkerülhetetlen hogy valamilyen területen ne hibázzunk. De ha az Istennek Igéjét és a Hitedet használva győztes tudsz maradni.

Minden nap táplálkozz Isten beszédével, Imádkozz, gyakorold a hitedet és győztes leszel. A te feladatod egészségesnek tartanod a lelkedet, testedet. Mert ha a lélek egészséges az kihat a testre is.

Megvallás

Az immunrendszerem Jézus nevében tökéletesen működik. Az élet szavaival szólok az immunredszeremhez, megtíltom a téves és hibás működést. Annak a Szelleme lakik bennem, aki Jézust feltámasztotta a halálból, és ez a Szellem Isten életével, erejével és bölcsességével erősíti meg az immunredszeremet, amely őrködik a testem élete és egészsége felett. (Róma 8:11)

Az immunredszerem abban a tökéletes rendben működik, ahogy Isten teremtette, mert Jézus élete látható az én testemben. Az Ő testének tagja vagyok, az Ő testéből és az Ő csontjaiból való vagyok. (2. Korinthus 4:10, Ef. 5:30.)

Megtíltom a testemnek, hogy a vírusok és baktériumok megtévesztő hazugságra hallgasson. Megtíltom a testemnek, hogy az élet és az egészség ellen munkálkodjon. Testem a betegségtüneteket nem fogadja el. Testem minden sejtje életet és egészséget képvisel. (Ján. 10:10.)

Az immunredszerem azonnal felismer minden baktériumot és vírust, amely a testemhez ér, és azonnal megsemmisíti azokat Jézus nevében. Igy tökéletes egészségben élek életem minden napján. (Márk 11:23.) Ámen!

Isten áldjon meg titeket az életetek minden területén! – Orgován György.

Oszd meg ezt a cikket
Követés:
Célunk, Jézus Krisztus örömüzenetének hírdetése révén, minnél több ember életét lássuk örökkévaló módon megváltozni.