Isten fel tud emelni!

2 Perc. Olvásási idő

„Minden lehetséges annak, aki hisz.”(Márk 9:23)

Azt hogy tudd a villamos energiát használni, oda kell menned a konnektorhoz és csatlakoztatnod kell a készüléked.Ez történik akkor, is mikor hittel imádkozol rácsatlakozol isten áramforrására.

Képzelj el egy hajót, ami megfeneklett és a sárba süllyedt. Ha be tudnád vontatni a száraz dokkba, meg tudnád javítani, és újból vízre tudnál szállni vele. A gond az, hogy nem tudod megmozdítani.

- Hirdetés -

Mi a megoldás?

Hozz nagy teljesítményű vontató hajókat, és csatlakoztass acélkábeleket a megfeneklett vízi járműre, és várd meg a dagályt! Érted a lényeget? Amikor lent vagy, és nincs erőd felemelkedni, csatlakozz rá isten erejére, és engedd hogy ő emeljen fel és juttasson el oda, ahol meg tud javítani, helyre tud állítani, és újabb megbízást tud adni!

Ha ez a képet látod magad előtt, soha nem fogsz már ugyanúgy gondolkozni az imára, mint eddig kötelesség helyett elkezded hatalmas erőnek látni, mely minden élethelyzetben működik. a biblia olvasást is új fényben fogod látni;

Pál azt mondja:„Istennek és, kegyelme igéjének ajánlak titeket, aki felépíthet bennetek, és örökséget adhat nektek a szentek között.” (ApCsel 20:32).

- Hirdetés -

Lehet, hogy a problémáid nagyok, de a Szentlélek dagálya nagyobb, és ha engeded, fel fog emelni nehézségeidből.

Hirtelen el fognak tünni egyik napról a másikra?

NEM, de te FÖLÉJÜK emelkedhetsz, és lenézel rájuk ahelyett, hogy alulról néznél felfelé.Ebben az új helyzetben már a hit fog vezetni nem a félelem. IGEN! ez veled is megtörténhet, Isten fel tud emelni. „Minden lehetséges annak, aki hisz.” (Márk 9:23).

Mi kell ahhoz, hogy Isten válasszoljon az Imánkra?

Oszd meg ezt a cikket
Követés:
Célunk, Jézus Krisztus örömüzenetének hírdetése révén, minnél több ember életét lássuk örökkévaló módon megváltozni.