Isten megveti a másság-ot, homoszekszualitást?

4 Perc. Olvásási idő

A Biblia egyértelműen kijelenti, hogy a homoszexuális tettek bűnök!

(1 Mózes 19:1-13; 3Mózes 18:22; Róma 1:26-27; 1 Korinthus 6:9). A Róma 1:26-27 konkrétan azt tanítja, hogy a homoszexualitás annak az eredménye, hogy valaki megtagadja Istent és nem engedelmeskedik neki.

Isten nem teremtett senkit homoszexuális vágyakkal. A Biblia szerint a bűn miatt válik valaki homoszexuálissá (Róma 1:24-27) és ez kizárólag a saját választása. Születhet valaki nagyobb homoszexuális hajlammal, mint ahogy másokra inkább az erőszakosság vagy más bűnök a jellemzők. Ez nem ad felmentést valakinek, hogy a bűnt válassza és kiélje bűnös vágyait. Amikor valaki úgy születik, hogy hajlamos a dühre / haragra, akkor helyes kiélnie ezeket? Persze, hogy nem! Ugyanez igaz a homoszexualitásra.

- Hirdetés -

Az 1 Korinthus 6:9 kijelenti, hogy a homoszexuális bűnök elkövetői nem öröklik Isten királyságát.

Isten szereti a homoszexuálisokat?

Igen! Maga az ember kedves Isten előtt! “Mert úgy szerette Isten a világot, hogy egyszülött Fiát adta oda, hogy aki hisz benne, az el ne vesszen, hanem örökké éljen.” (Jn 3:16)

Isten a Bűnt gyűlöli, és minden olyan formát(viselkedést) ami bűnt szül.

- Hirdetés -

100%, hogy Isten férfivá és nővé teremtette az embert, és csak egy férfi és egy nő kapcsolatából születhet gyermek. Az is tény, hogy Isten mindenkit szeret. Az is tény, hogy manapság, sok másfajta érték, gondolkodásmód erősen képviselteti magát a társadalomban.

Személyes véleményem

De személy szerint nem szeretném kitenni ezeknek a gyerekeimet! Nekem is van három gyerekem, és fontosnak tartom hogy megvédjem őket a másság bűneitől.

„Az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban a hosszúhajú, felcicomázott, női ruhába öltözött fickók már nem csak a lepukkant negyedek éjszakai klubjaiban találhatók meg. Ott vannak az osztálytermekben is.”

Egyáltalán nem szükséges sem kereszténynek, sem konzervatívnak lenni ahhoz, hogy valakinek teljesen elege legyen ebből a jelenségből.

- Hirdetés -

A drag queen mesedélutánokat támogató politikusok szerint ezek az események arra tanítják a gyerekeket, hogy „értékeljék a sokszínűséget, szeressék önmagukat és becsüljék a másságot”. Fel kell azonban ismernünk, hogy mi áll az ilyen és ehhez hasonló progresszív zsargonok mögött: az ideológiai indoktrináció eszközével akarják beavatni gyermekeinket a Woke-szektába. Úgy véli, nekünk, konzervatívoknak fel kell hívnunk arra a figyelmet, hogy az oktatási intézmények nem lehetnek terei a genderőrületnek. Az iskolák és tanárok feladata a diákok tudományos oktatása, a szexuális és világnézeti nevelés joga azonban csakis a szülőket illetheti meg.

Ehelyett ma nyugati iskolák százaiban azt a zavaros ideológia maszlagot erőszakolják rá a gyermekekre, hogy lázadjanak a teremtettség és a biológia törvényei ellen, a nemre pedig egy fluid társadalmi kreálmányként tekintsenek: a fiúkból bármikor lehetnek lányok, és a lányokból bármikor lehetnek fiúk. A hagyományos nemi jellegek és szerepek felbontása azt a célt szolgálja, hogy végérvényesen szétrobbantsák a zsidó-keresztény társadalom alapját: a családot.

- Hirdetés -

Ráadásul a gyermekek korai szexualizálása veszélyesen közel áll a pedofíliához. Biztosak lehetünk benne, hogy vannak olyan szexuális ragadozók is, akik előbb-utóbb visszaélnek majd az ártatlan gyermekek „nyitottságával” és aljas indokból próbálnak majd a közelükbe férkőzni. A nyugati társadalom pedig „elfogadásra nevelés” címszó alatt szemrebbenés nélkül hajlandó lesz kiszolgáltatni nekik gyermekeinket.

Isten egyértelműen szeret minden embert, és erre tanít minket is! Nem vetek meg senkit emiatt, de a jövő a gyerekeinké, és nem szeretném ha ezeknek ki lennének téve. Fontos! Szeretnünk kell ezeket az embereket is, hiszen Isten nem az embert veti meg, hanem a bűnt.

Lehet nem tudunk ezeknek az embereknek segíteni, vagy megváltoztatni a gondolkodás menetét, világnézetét, és a nemi hajlamait. De tudunk azért tenni, hogy megvédjük gyerekeinket.

  • Orgován György
Oszd meg ezt a cikket
Követés:
Célunk, Jézus Krisztus örömüzenetének hírdetése révén, minnél több ember életét lássuk örökkévaló módon megváltozni.