Quantcast

Kétségbeesetten imádkozott terhes feleségéért, aki a halál küszöbén volt – Isten jelet küldött neki

4 Perc. Olvásási idő

Egy reggel, nem sokkal ébredés után, a nő gyakorlatilag összeesett a padlón az elviselhetetlenül erős fejfájástól. Miközben az életéért küzdött a kórházban, a férje kitartóan imádkozott érte, és azt mondja, Isten jelet küldött neki, ami reményt adott.

A michigani Zeelandben élő Anna és Nate Weeber 2016-ban ijesztő napokat éltek át. Anna 26 hetes terhes volt, és egy szombati napon éppen biciklizni készültek 2 éves fiukkal, Declannel, amikor váratlanul megfájdult a feje. Először arra gondolt, hogy csak szokványos migrénről van szó, de hamarosan rá kellett jönniük, hogy tévedett.

- Hirdetés -

A fejfájása nem akart szűnni, sőt, egyre rosszabb lett, és megértették, hogy vészhelyzetről van szó. „Ez volt életem legerősebb fejfájása. Olyan érzés volt, mintha kátránnyal töltöttek volna meg egy ballont a fejemben.” – magyarázta Anna.

sNR7pIm
Fotó: Anna Weeber/Facebook

Nate fájdalomcsillapítót adott a feleségének, de a fájdalom ennek ellenére tovább erősödött, és Anna hamarosan hányni kezdett. Gyomorgörcsöket is tapasztalt, és nem értette, mi történik vele. Azt azonban tudta, hogy el kell mondania Nate-nek a tüneteit.

„Úgy éreztem, mintha Isten akarta volna tudatni velem, hogy el kell mondanom Nate-nek. Féltem. Komoly dolog volt, nem csak egy egyszerű fejfájás” – mesélte a nő.

- Hirdetés -

Anna arra is panaszkodott, hogy nem tudja mozgatni teste bal felét, és pillanatokkal később összeesett. Nate megpróbálta felébreszteni, de gyorsan megértette, hogy nagy a baj, és mentőt hívott. A híváskezelő megkérte Nate-et, hogy emelje fel Anna karjait a feje fölé. Nate nagyon megijedt, amikor azt tapasztalta, hogy Anna bal karja nem mozdul.

GUtskd6
Fotó: Anna Weeber/Facebook

Hamarosan megérkeztek a mentők, és Annát a Holland Kórház sürgősségi osztályára szállították. Egy CT-vizsgálat kimutatta, hogy a nőnek agyi aneurizmája van, ami megrepedt.

Dr. Justin Singer idegsebész, aki Annát kezelte, azt mondta, kockázatos eljárást kell végrehajtaniuk, hogy megmenthessék az anya és a baba életét is, de figyelmeztette Nate-et, hogy a felesége akár meg is halhat.

„Nem tudtam, visszakapom-e a feleségemet olyannak, amilyen volt, esetleg élete végig tolószékben kell ülnie, vagy talán meghal” – mesélte Nate.

- Hirdetés -
UWRWRcD
Fotó: Anna Weeber/Facebook

Miközben a műtét eredményére várt, a férfi megosztott egy bejegyzést a Facebookon, amiben arra kérte a barátait, imádkozzanak a feleségéért. Hitt az ima erejében, és úgy gondolta, ez segíthet Anna gyógyulásában.

A műtét 20 órán át tartott, és sikeres volt, de Annát továbbra is megfigyelés alatt kellett tartaniuk. Néhány nappal később a nő agyérgörcsöt kapott, aminek következtében megnövekedett a nyomás az agyában. Ezen a ponton Nate ismét megkérte a barátait, hogy imádkozzanak Annáért.

- Hirdetés -

A férfi elmondta, hogy egy nap, amikor hazaért, talált egy fényképet a postaládában, amin egy kisbaba egy felnőtt férfi kezét fogja, mellette pedig egy bibliai idézet állt. Nate meg volt róla győződve, hogy ez egy jel volt, amit Isten küldött neki, hogy tudassa vele, minden rendben lesz.

OMAIpLR
Fotó: Anna Weeber/Facebook

Az orvosok elmondták neki, hogy az átlagos nyomás az agyban 10-15 között van, de Anna esetében 20-ra emelkedett. Nate imádkozott Istenhez, és arra kérte, hozza le ezt a számot 12-re, mintegy jelzésként, hogy Anna meg fog gyógyulni.

„A nyomás leesett 12-re elég hosszú ideig ahhoz, hogy lefotózhassam a telefonommal, aztán visszaemelkedett 16 és 18 közé” – mondta.

Fotó: Anna Weeber/Facebook

Néhány nappal később azonban a nyomás Anna agyában újra lecsökkent, és stabilizálódott. Tizennyolc nappal azután, hogy a sürgősségi osztályra szállították, Anna végre hazamehetett. „A kórházban töltött rövid 18 napunk alatt Isten újra és újra megjelent. Néha a szemünk láttára tett csodát” – mesélte később a nő.

Anna terhessége a továbbiakban problémamentesen zajlott. Kezdetben attól tartott, hogy a műtét komplikációkat okozhat a terhességében, de végül minden rendben ment, és nem sokkal később megszületett a kisfia, Hudson.

- Hirdetés -

A Weeber házaspár hisz az ima erejében, és biztosak benne, hogy az Istenbe vetett hitük segítette át őket ezen a nehéz időszakon.

FORRÁSOK: filantropikum.com
Oszd meg ezt a cikket
Követés:
Célunk, Jézus Krisztus örömüzenetének hírdetése révén, minnél több ember életét lássuk örökkévaló módon megváltozni.