Imaláncot indít Az Úr Napja csapata az egyre kiélezettebb orosz-ukrán konfliktus miatt, amelynek során arra kérünk minden jóérzésű embert, hogy február 25-én, péntek este 20 órakor Istenhez fordulva imádkozzunk a helyzet békés rendezéséért és a kárpátaljai magyarokért. Otthonainkban csendesedjünk el, és akár saját szavainkkal, akár kötött imát elmondva kérjük a Teremtőt, hogy a békés megoldás felé vezesse az országok vezetőit.

Több felekezet képviselője is imát írt az imalánchoz kapcsolódva, hogy ilyen módon is közösen tudjunk fohászkodni. Sőt, nem csak a hívő embereket hívjuk, hanem mindenkit, akit aggaszt a háború veszélye, és aki az erőszak helyett a párbeszédben látja a megoldást.

Különösen aggódunk és imáinkban hordozzuk a kárpátaljai testvéreinket, akiket nem csak a háború veszélye, hanem a besorozás félelme is érint. Imáinkban, gondolatainkban veletek vagyunk ezekben a napokban is, nem engedjük el a kezeteket!

Legyen békesség köztünk mindenkor!

Hogyan lehet csatlakozni az imalánchoz?

  1. Péntek este 20 órakor csendesedj el és mondj el egy imát Európa és a világ békéjéért, az orosz-ukrán konfliktus békés rendezéséért és a kárpátaljai magyarokért.
  2. Ha szeretnéd, akkor lájkold az oldal alján található Facebook bejegyzést, így tudjuk hogy csatlakoztál
  3. Buzdítunk arra is, hogy az imát követően Oszd meg ezt a bejegyzést a #imaabékéért hashtaggel a közösségi oldalakon.

Oszd meg, hogy mások is csatlakozzanak!

Kérjük, ha teheted, támogass minket!  TÁMOGATÁS