Már Magyarországon is elkezdték a Chip beültetését!

A bőre alá ültetett csippet Schumacher Vanda, az RTL Klub sztárja.

3 Perc. Olvásási idő

Egy ideje lehet olvasni róla, hogy pár európai országban tesztelik az eljárást, ám most úgy tűnik Magyarországon is van olyan, aki bevállalja: Schumacher Vanda egy Svájci magánklinikán esett át a beavatkozáson, amivel ezután már bárhol tud fizetni, ahol bankkártyás fizetést elfogadnak.

Egy, a bőre alá ültetett csippel Schumacher Vanda ezután bárhol fizethet a világon, ahol bankkártyás fizetés lehetséges. Az RTL Klub sztárja a Blikknek beszélt a döntéséről, azt is elárulta, hogy már kipróbálta a módszert, kiválóan működött.

- Hirdetés -

“Én vagyok a negyedik magyar, akin ezt a beavatkozást elvégezték, de nőként az első! Sokat járok Amerikába, rengeteg barátomnak van már hasonló, most is hatan voltunk egyszerre a klinikán, beültetésre várva” 

mesélte a lapnak Vanda.

A keresztény szemlélet

Amint arról a CBN News februárban beszámolt, a Biblia Újszövetsége figyelmeztet a “fenevad jelére”, amely a Krisztus visszatérése előtti végidők egyik legfontosabb jele. De hogyan ismerhetik fel a keresztények a jelet, amikor az valósággá válik?

A YouTube-on nemrégiben közzétett videóban Ray Comfort evangélista a Jelenések 13:16-17 alapján vizsgálja meg ezt a kérdést.

“Mindenkit, kicsiket és nagyokat, gazdagokat és szegényeket, szabadokat és rabszolgákat, bélyeget ad a jobbjukra vagy a homlokukra, és hogy senki sem vásárolhat vagy adhat el, csak az, akiben a fenevad bélyege vagy neve vagy nevének száma van.” — Jel 13:16-17 NKJV

- Hirdetés -

A videóban Comfort, a Living Waters Publications és a The Way of the Master (A Mester útja) nevű szolgálat alapítója elmagyarázza, hogy a jel nem egy vakcina vagy vírus.

“De a Szentírás megadja nekünk a jel okát, ez a kereskedelemre szolgál. Akinek nincs meg a jele, az nem fog tudni vásárolni vagy eladni” – mondta a kaliforniai Bellflowerben élő prédikátor.

Ez nyilvánvalóan aggályokat vet fel a mikrochip-implantátumokkal kapcsolatban, amelyeket egy napon arra használhatnának, hogy ellenőrizzék az emberek vásárlási és eladási képességét.

“A technológiának van egy sötét oldala, amely visszaélésekre ad lehetőséget” – mondta Nada Kakabadse, a Readingi Egyetem Henley Business Schooljának politikai, kormányzati és etikai professzora a BBC-nek. “Azok számára, akik nem szeretik az egyéni szabadságot, csábító új távlatokat nyit az ellenőrzés, a manipuláció és az elnyomás előtt.”

- Hirdetés -
Oszd meg ezt a cikket
Követés:
Célunk, Jézus Krisztus örömüzenetének hírdetése révén, minnél több ember életét lássuk örökkévaló módon megváltozni.