Quantcast

MEGTALÁLTÁK EGY FIÚ 82 ÉVE, JÉZUSHOZ ÍRT LEVELÉT.

3 Perc. Olvásási idő

Egy kisfiú Jézushoz írt levelét, amely 82 éve, a második világháború elején íródott, nemrégiben találták meg Franciaországban egy bútor fiókjának legalján.

1939. december 17 -e volt. Kis Pierre, a dél -franciaországi Tarn város Mazamet városából, (Jézushoz írt levél) ezt írta:

„Kedves kis Jézusom, kérlek, készíts fel engem az elsőáldozásomra, de ezúttal ne játékokat hozz nekem; azért hozom ezt az áldozatot, hogy köszönetet mondjak neked és arra kérjelek, viseld gondját Édesapámnak! Kérlek, hamarosan legyen vége a háborúnak, hogy ne kelljen többé messzire mennie a harcok miatt.”

- Hirdetés -

82 év után a régi éjjeliszekrényben elfelejtett levelet egy másik család találta meg a régióban. A gyermek hitétől meghatódva úgy döntöttek, megkeresik annak szerzőjét.

Laura, a ház új tulajdonosainak lánya a közösségi médiához fordult, hogy megkeresse Pierre -t, és visszaküldje neki Jézushoz intézett levelét. Ő írt,

„Egy kis kincset találtunk a ház egy régi bútorában. Szeretnénk megkeresni a tulajdonosát vagy családtagját, hogy ezt a nagyon megható megjegyzést adhassa neki. ”

- Hirdetés -

A fiú levele Jézushoz

carta Jesus
Laura Cry | Facebook

Famille Chretienne francia katolikus honlapon megjelent jelentés szerint Laurának kevés információja volt ahhoz, hogy segítsen megtalálni az írót. Csak annyit tudott, hogy a levél dátuma és helye, valamint a fiú, aki írta, Pierre és a testvérének, Josephnek a keresztneve, mert Pierre megemlítette őt a levélben.

Mielőtt a család a közösségi médiához folyamodott, megkereste a ház előző tulajdonosát, hogy megtudja, ki volt a bútor tulajdonosa. Információkat is kértek az egyházmegyétől és a városi iskolától, de sikertelenül.

Ekkor Laura átvette a keresést a Facebookra. Üzenetét több mint 7000 alkalommal osztották meg. Néhány nappal később kapcsolatba lépett Pierre lányával.

Laura ekkor megtudta, hogy Pierre 7 éves volt, amikor írta a levelet. Még mindig Mazametben él, de kevés emléke van arra a távoli időre. Ennek ellenére a család számos más dokumentumot talált, amelyek azt mutatják, hogy ő az üzenet szerzője, beleértve az elsőáldozásról készült feljegyzéseket és a megerősítést.

- Hirdetés -

Feltűnő a lélek érzékenysége, amellyel a gyerekek felkészültek az első szentáldozásra. Valójában Pierre is ezt írta: 

„Kis Jézusom, várlak! Áld meg mindazokat, akiket szeretek.”

- Hirdetés -

Forrás: Aleteia

Friss hír: A tálibok házról házra járva keresik és üldözik a keresztényeket

Iratkozz fel e-mail értesítőmre, és oszd meg ezt a cikket.

Ha nem szeretnél lemaradni legújabb híreinkről, iratkozz fel az alábbi űrlapon!

TUDTAD?

Isten mindenhol jelen van – még a hírekben is. Ezért tekintünk minden hírt a hit szemüvegén keresztül. Elkötelezettek vagyunk a minőségi, független keresztény újságírás biztosítása mellett, amelyben megbízhat. De nagyon kemény munkára, időre és pénzre van szükség ahhoz, hogy megtegyük, amit csinálunk. Segítsen nekünk abban, hogy továbbra is az igazság híve legyünk a médiában, támogatva Az Úr Napja munkáját.

- Hirdetés -

TÁMOGATÁS

Oszd meg ezt a cikket
Követés:
Célunk, Jézus Krisztus örömüzenetének hírdetése révén, minnél több ember életét lássuk örökkévaló módon megváltozni.
Hozzászólás