Quantcast

Mikrochipelik a gyerekeket Izraelben a társadalmi távolságtartás érdekében. 2021

4 Perc. Olvásási idő

Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök sajtótájékoztatóján azt javasolta, hogy mindenki végezzen mikrochipelést, kezdve azzal, hogy a gyerekek visszatérnek az iskolába és az óvodába, amikor a koronavírus lezárása véget ér; 

A chip riasztást ad, ha valaki túl közel kerül, mint egy autó. A biztonsági szakértők azonnal kifogásolták azt az indoklást, hogy a gyerekek mikrochipelése nem törvényes és nem is praktikus, és hogy a gyerekeket veszélyeztetik a pedofilok, ha adataik az internetre kerülnek.

„Ha a gyerekek tartózkodási helyével kapcsolatos információkat felteszik az internetre, akkor egy kiberismerettel rendelkező pedofil betörhet a rendszerbe, és üldözheti őket” – mondta Einat Meron kiberszakértő.

- Hirdetés -

Hétfői sajtótájékoztatóján Netanyahu azt javasolta az egészségügyi minisztériumnak, hogy használjon új technológiát, hogy segítse Izraelt alkalmazkodni új rutinjához, miközben az állam feloldja a koronavírus -lezárást. 

„Vagyis olyan technológiát, amelyet korábban nem használtak, és amelyet az általunk hozott jogszabályok megengednek” – tisztázta.


„Beszéltem a technológiai vezetőinkkel, hogy megtaláljuk az Izrael által jól bevált intézkedéseket, például az érzékelőket. Például minden embernek, minden gyereknek – először a gyerekeknek szeretném – lenne egy érzékelője, amely riasztást ad, amikor túl közel, mint az autóké ” – mondta a kormányfő.

- Hirdetés -


„Nehéz lesz ezt megtenni több mint egymillió iskolásnak, akik visszatérnek oktatási intézményeikbe annak biztosítása érdekében, hogy az egyik diák két méterre üljön a másiktól. Ez kitalált és veszélyes” – mondta Einat Meron, a kibernetikai ellenálló képesség szakértője a Ynet -nek.


„Elméletileg értem a gondolatot” – mondta. „De bár ilyen távolságra érzékeny mikrochipek léteznek a járművekben, az embereknél más.” Meron szerint „nem elég egy csipogó hang, amely azt mondja, hogy közel kerültem valakihez. Ki mondja, hogy ez bármit megváltoztat? Mindegyikhez közelebb kerültem volna.”

„Ha a gyerekek tartózkodási helyével kapcsolatos információkat feltöltik az internetre, akkor egy kiberismerettel rendelkező pedofil betörhet a rendszerbe, és az iskolájukon kívül üldözheti őket, követheti őket, és terjesztheti az információkat más platformokon” – mondta Meron. – Vállalhatja -e ezért az állam a felelősséget?


A Miniszterelnökség válaszolt a jelentésre, és elmondta Ynet Netanyahu javaslatát, hogy „ezt nem adatbázisok, hanem egyszerű technológia révén kell végrehajtani, amely értesíti a polgárokat a távolságukról. Ez egy önkéntes lehetőség, amelynek célja, hogy segítse a gyerekeket távolságtartásukban, mint a Mobileye járművekkel. „

- Hirdetés -

Gondolatunk:

Ebből a tényből is látszik, hogy a világ vezetői tudnak valamit, tudják, hogy a koronavírus még nem fog megállni, hiszen ezt hosszú időre tervezik bevezetni.

- Hirdetés -

Teljesen meg akarják fosztani az embereket a magánéletüktől, és a szabad akarat gyakorlásától, mindenkinek azt javasuljuk, hogy ne egedje meg hogy ezt tegyék Magyarországon a gyerekeinkel.

Nem gondoljuk azt, hogy ez valóban a fenavad bélyege lenne, de Isten szabad akaratot adott nekünk! Nem robotokat teremtett Isten, hanem embereket.

Törekednünk kell Isten igazságának megismerésére, és felismerni minden olyan helyzetet, ami Isten igazságának ellene megy.

Tudtad?

Isten mindenhol jelen van – még a hírekben is. Ezért tekintünk minden hírt a hit szemüvegén keresztül. Elkötelezettek vagyunk a minőségi, független keresztény újságírás biztosítása mellett, amelyben megbízhat. De nagyon kemény munkára, időre és pénzre van szükség ahhoz, hogy megtegyük, amit csinálunk. Segítsen nekünk abban, hogy továbbra is az igazság híve legyünk a médiában, támogatva Az Úr Napja munkáját.

- Hirdetés -
Oszd meg ezt a cikket
Követés:
Célunk, Jézus Krisztus örömüzenetének hírdetése révén, minnél több ember életét lássuk örökkévaló módon megváltozni.
Hozzászólás