„Most hol van az Istenetek?”: villanógránátokkal támadt a keresztény imádkozókra a portlandi antifa

2 Perc. Olvásási idő

A rendőrség nem volt sehol, amikor az antifa feketébe öltözött tagjai a napokban durván megzavartak egy szabadtéri keresztény imaalkalmat Portlandben. Kigúnyolták az imádkozókat, kigúnyolták Istent, sőt, még hangtechnikájukat is belehajították a folyóba. A pajzsokkal és fegyverekkel felbukkanó antifások villanóbombákkal és medveriasztó sprével is megkínálták a tömeget, melyben gyermekek is voltak.

Az imaalkalmat Artur Pawlowski kanadai pásztor szervezte, aki már az esemény előtt kapott fenyegetéseket a közösségi médián. A lelkész az év elején vált ismertté, miután felszólalt az istentiszteleti helyeket célzó lezárási intézkedések ellen. Az istentiszteleti esemény bejelentésére a portlandi antifa csoportok és aktivisták azonnal megüzenték Pawlowskinak, hogy a keresztényeket nem látják szívesen.

„Üdvözöljük Portlandben, nem fogja itt jól érezni magát, pásztor”

– tweetelte a portlandi antifa egyik tagja, Melissa Lewis.

- Hirdetés -

A támadásról készült sokkoló videón jól látszik, ahogy tucatnyi feketeruhás antifás teljes felszerelésben fizikailag medveriasztó sprével és villanógránátokkal és záptojásokkal konfrontálódik a résztvevőkkel.

„Hol van most az Istenetek?”

– kiabálta egy antifa-tag a videóban. A csőcselék a keresztények hangtechnikáját is szétszedték, majd a folyóba hajították. 

Az egyik résztvevő keresztény nő szerint a pásztor és felnőtt imádkozók mellett az antifások gyermekek egy csoportjára is rátámadtak, ahol 4 hónapos csecsemők is voltak. Hiába kérlelték őket, hogy a gyermekeket kíméljék meg a medveriasztó sprétől, nem tágítottak. 

- Hirdetés -

Rendőri intézkedés máig nem történt az ügyben.

Egy nappal a keresztény imaalkalom elleni sokkoló és nyugtalanító támadás után a keresztények éppen azon a helyen gyűltek össze egy hatalmas összejövetelre, hogy énekeljenek és imádják Istent.

Az antifa egyik tagja, ezt az eseményt is megkísérelte megzavarni, de végül átadta a szívét Jézusnak.

Forrás: hetek

- Hirdetés -
Oszd meg ezt a cikket
Követés:
Célunk, Jézus Krisztus örömüzenetének hírdetése révén, minnél több ember életét lássuk örökkévaló módon megváltozni.