Orlandói Lake Eola Parkba Ezrek tértek meg

2 Perc. Olvásási idő

Hatalmas keresztények és evangéliumra éhes emberek tömege gyűlt össze Floridában az elmúlt napokban több városban, hogy együtt álljanak és hirdessék Jézus nevét.

A dicséretvezető, Sean Feucht által vezetett „Let Worship” turné szombaton az Orlandói Lake Eola Parkba érkezett. Az esős idő ellenére imádók ezrei öntötték el a szívüket, miközben énekeltek, táncoltak és megbánták bűneiket.

- Hirdetés -

„Tegnap este az utcákról a drogosok és a prostituáltak az oltárhoz szaladtak, hogy megmeneküljenek! Minél erősebben esett az eső, annál inkább öntötte ki Isten a Szellemét !!” Feucht az Instagramon írt.

https://www.instagram.com/tv/CFW_bsTAJUl/?utm_source=ig_embed

Aztán Feucht és zenekara West Palm Beach felé vették az irányt, ahol még ezrek jöttek ki, hogy imádják a Meyer amfiteátrumot.  

- Hirdetés -

Egy videóban Feucht elmagyarázta, hogy a város elzárta a színpadot, így az esemény a földön gyűlt össze, ahol további szíveket gyógyított meg Isten szava. 

„Mindannyian annyira nem vagyunk képesek a megtapasztalt csoda robbanására! A testek meggyógyultak, a házasságok helyreálltak, az üdvösségek, a keresztelések és a TŰZ !!! Soha nem felejtem el!” Feucht írta.

https://www.instagram.com/tv/CFZrN0yACMf/?utm_source=ig_embed

Carlos Ascensio a WPEC-TV-nek elmondta, hogy az újjáéledési események békét hoznak a megtört szívű világba.

- Hirdetés -

„Figyelembe véve, amit átélünk, és a különböző fajokból, etnikai hovatartozásból származó embereket összehangolva, fantasztikus” – mondta.

Feucht az egész országban 10 nap alatt 11 városban imádkozott és csodákat tanúskodott.

- Hirdetés -

„Minden este kérdezem az Urat, miközben a tanúvallomások özönlenek:” Lehet ez még jobb? ” és akkor csak JOBBAN KERÜL! Az ellenállás, az áldozat, a fáradtság SEMMI sem hasonlítható össze, amikor megjelenik, és megmenti, meggyógyítja és meggyújtja a szívünket a Tűzön! „

 És Feucht kiadott egy teljes koncertfilmet, amely kiemeli szeptember 6-án a kaliforniai Sacramentóban tartott istentiszteleti eseményét, ahol több mint 12 000 ember jött „új hangot kiadni az állam felett”. 

Ez az esemény tele volt imádsággal és Lélekkel teli dicsérettel Jézusért, mivel az emberek „minden felekezetből, háttérből, etnikumból és törzsből” jöttek az istentiszteletre. „Csak az ég tudja a teljes súlyát annak, amit együtt végeztek” – írta Feucht az Instagramon.

Forrás: www1.cbn.com

Oszd meg ezt a cikket
Követés:
Célunk, Jézus Krisztus örömüzenetének hírdetése révén, minnél több ember életét lássuk örökkévaló módon megváltozni.