Quantcast

Az Oroszország Ukrajna elleni háborúja beleillik a bibliai próféciákba? 2022

4 Perc. Olvásási idő

Greg Laurie lelkész és író szerint Oroszország Ukrajna nemzete elleni támadása az utolsó napok jelei lehet, ahogy azt a Szentírás is leírja, és hogy a keresztényeknek vigasztalódniuk kell azzal a tudattal, hogy

„Isten irányít”.

Laurie, a kaliforniai Harvest Christian Fellowship vezető lelkésze a közösségi oldalain közzétett új videóban így nyilatkozott arról, hogy az emberek megkérdezték, hogy az ukrajnai eseményeknek van-e „jelentősége” a bibliai próféciák szempontjából.

Azt hiszem, az utolsó napokat éljük – mondta. „Hiszem, hogy Krisztus bármelyik pillanatban visszajöhet. Vannak jelei annak az időnek, amelyet a Biblia szerint keresnünk kell. Valójában Jézus a szülésre kész nő szülési fájdalmaihoz hasonlította – az ötlet a közelebbi összejönnek, minél közelebb vagy a születéshez, és ahogy egyre több jelet látunk, egyre több dolog történik, emlékeztetnek minket: Krisztus újra visszajön.”

LaurieMáté 24 -re hivatkozott , ahol Jézus a „korszak végére” jelző jeleket sorolta fel. Úgy tűnik, hogy az ukrajnai háború és a járvány mind megfelel annak, amit Jézus mondott – mondta Laurie.

„Mit mondott Jézus? Az utolsó napokban háborúk és háborús hírek lesznek. Szóval ez egy olyan mértékű háború, amilyet régóta nem láttunk” – mondta. „… Arról beszél, hogy az elmúlt napokban csapások járnak rólunk, körülöttünk. Ha a koronavírus nem pestis, akkor nem tudom, mi az – egy globális pestis. Azt is hozzátenném, hogy a Biblia figyelmeztet a világ vezetőjéről, aki bejön, uralja és megtéveszti az embereket – de végül felfedi valódi színeit. És Antikrisztusnak hívják. Úgy gondolom, hogy a kormány túlkapásai – ráerőltetik magukat a népükre – annak a jele, hogy mi fog történni gyere később, amikor

- Hirdetés -

Antikrisztus megjelenése a színen.

Laurie azt mondta, hogy úgy véli, Oroszországra hivatkozik az Ezékiel 38. könyve , amely egy Góg és Magóg említ.

„Sok Bibliakutató úgy véli, hogy Ezékiel 38. fejezetében , amint arról beszél, hogy Magóg megtámadta Izraelt, ez a mai Oroszország…. Véletlenül egyetértek velük” – mondta. „De Ezékielben az áll, hogy a zsidó nép szétszóródott és újra összegyűlik a földjükön. Tudjuk, hogy a második világháború alatt, a holokauszt után a bolygó minden tájáról kezdtek visszatérni a zsidók a földjükre. És Izrael hivatalosan is lett egy nemzet 1948. május 14-én. Tehát a jóslatnak az a része beteljesedett.

„De akkor a Szentírás azt mondja, hogy egy nemzet Izrael szélső északi részéből vonul majd fel rá, Gógnak és Magógnak. Ha megnézed bármelyik térképet, látni fogod, hogy ez Oroszország földrajzi területe. Ukrajna korábban az oroszok része volt. Birodalom. 1991-ben szétszakadtak. Újra Oroszország részei lesznek? Lehet. De az egy dolog, ami eszembe jut, az az, amikor látom Oroszország – vagy Magog, ha úgy tetszik – agresszióját, ez emlékeztet arra, hogy ez mit fogunk látni, amikor Magóg megtámadja Izraelt.”

Laurie arra a következtetésre jutott, hogy a keresztényeknek vigaszt kell meríteniük a bibliai próféciákból.

„A bibliai próféciák beteljesednek életünk során. Úgy tűnik, több dolgot látunk megtörténni, valós időben, közelebb egymáshoz, ahogy a Szentírás mondta. Mit tegyünk tehát? Fel kell néznünk, és meg kell tennünk ne feledje, hogy Isten irányít” – mondta. „És elolvastuk a Biblia utolsó oldalát – a Jelenések könyvének utolsó oldalát – és a végén nyerünk.”

- Hirdetés -

Arra is buzdította a hívőket, hogy imádkozzanak Ukrajnáért és ima a békéért #Legyenbéke

„Jelenleg nagy szenvedések időszakán mennek keresztül” – mondta Laurie. „Imádkozz értük. Imádkozz, hogy Isten adjon bölcsességet vezetőinknek, mivel nagyon fontos döntéseket hoznak az előttünk álló napokban.”

Ukrajna háborúban áll csatlakozz te is az imalánchoz. – Kérjük OSZD MEG ezt a cikket!

- Hirdetés -
Oszd meg ezt a cikket
Követés:
Célunk, Jézus Krisztus örömüzenetének hírdetése révén, minnél több ember életét lássuk örökkévaló módon megváltozni.