Quantcast

Pakisztán: muszlim fegyveresek tüzet nyitnak a templomra, és a keresztények otthonára

2 Perc. Olvásási idő

Egy jelentés szerint erősen felfegyverzett muszlim férfiak válogatás nélkül golyókat lőttek a templomba és a keresztények otthonába, és legalább négy keresztényt megsebesítettek, köztük egy hat hónapos terhes nőt Pakisztánban, Lahore városában.

A lövöldözés szeptember 6 -án, Pandzsáb tartományban, Lahore városában, Sharakabad területén, Sherakot környékén történt – jelentette a Morning Star News .

Asif Masih -t, az egyik sebesült keresztény lakost idézték, aki azt mondta, hogy kiáltásokat, majd lövöldözéseket hallott miután aznap délután hazatért a munkából.

- Hirdetés -

„Amikor azt mondtam a gyerekeimnek, hogy menjenek be, láttam egy erősen felfegyverzett férfi csoportot, akik válogatás nélkül lőttek az utcán található templomra” – mondta.

A muszlim fegyveresek látták, hogy nézi, és tüzet nyitottak rá, és megsebesítették mindkét combját.

„Alig sikerült behúznom magam a házamba, és bezártam a kaput, de nem hagyták abba a tüzelést” – mondta Masih. „Hallottam, ahogy kiabálnak, hogy nem kímélik a környéken élő keresztényeket, és felgyújtják a templomunkat is.”

- Hirdetés -

 

A muszlim fegyveresek három nőt is megsebesítettek, akiket Nirma Bibi, Maria Kashif és Samina néven azonosítottak.

„Az egyik sérült nő hat hónapos terhes” – mondta Masih. – A kapujában kilőtt golyók közül az egyik a lábát találta el, de szerencsére családtagjai be tudták zárni.

Míg a környék lakói 14:30 -kor hívták a rendőrséget, a tisztek csak este 8 -kor érkeztek meg – mondta Masih.

„Az egész utcánk golyókkal volt tele, és emberek megsérültek, de a rendőrség nem vette fel a FIR -be [Első információs jelentés] a terrorizmussal kapcsolatos részeket” – tette hozzá.

- Hirdetés -

Több lakó azt állította, hogy a vádlottak ellenezték a templom jelenlétét a környéken, és nyomást gyakoroltak rájuk, hogy hagyják abba az istentiszteletet

Forrás: christianpost

- Hirdetés -

Kapcsolódó cikk: Keresztényt gyilkoltak a rendőrök Pakisztánban

Oszd meg ezt a cikket
Követés:
Célunk, Jézus Krisztus örömüzenetének hírdetése révén, minnél több ember életét lássuk örökkévaló módon megváltozni.
Hozzászólás