Reggeli üzenet: „Nem ENGEM mutattok be..”

2 Perc. Olvásási idő

Isten megdöbbentő üzenete számomra, a mai reggelen:

„Ébredésért áhítoztok, ébredést hirdettek, de ugyanakkor még mindig falakat építetek magatok köré. Testvér és testvér falakkal elválasztva egymástól, – így hirdetitek az Én egyetemes, Üzenetemet, amely a Szeretet Üzenete.

Imádkoztok, böjtöltök ébredésért, és egy időben a Falakat is húzzátok! Pedig Én megmondtam nektek, hogy miről ismernek meg benneteket, mi ad Életet az Én Üzenetemnek, mi teszi azt vonzóvá a világ számára?

- Hirdetés -

A jeruzsálemi gyülekezetet a megélt SZERETET tette vonzóvá a kívülállók számára! Egymásban felismerték azt az elrejtett ajándékot, amit én adtam egyen egyenként az embereknek, – hisz a „talentum” úgy és akkor válik csak „Isten-hasznúvá”, „közhasznúvá”, ha az nem „öncélúan” van használva.

Azért mondtam nektek, hogy „egymást különbnek tartsátok”. Rendezvényeiteken magatokat, gyülekezeteiteket, teológiáitokat, tanításaitokat, hirdetitek, nem pedig Engem mutattok be, mert akik Engem mutatnak be, azok a Szeretetet élik meg, és azt mutatják be.

Ne legyetek vak vezetők, akik a szúnyogot kiszűrik, a tevét pedig lenyelik! Ítélkeztek egymás fölött, de magatokat nem ítélitek meg, én központú életetek megakadályozza a Szeretetem kiáradását. Kezdjétek el az általatok felépített falakat lebontani, mert ha nem teszitek meg, Én fogom azokat LEROMBOLNI!

- Hirdetés -

Mert ÉN Újat Kezdek! Engedjétek hozzám jönni a „gyermekeket, és ne akadályozzátok őket viselkedésetekkel”! És ahogy ezeket leírom, valami mérhetetlen szeretet-szomorúság tölt el.

Oszd meg ezt a cikket
Követés:
Célunk, Jézus Krisztus örömüzenetének hírdetése révén, minnél több ember életét lássuk örökkévaló módon megváltozni.