Kedves Látogató!

Szeretettel üdvözlünk Az Úr Napja független keresztény hírek oldalán!

Hogy mit kell tudni Rólunk és honlapunkról?

Nagy álmunk vált valóra, amikor 2021 Július 10.-én elindult a(z) azurnapja.com hír – és blogoldal:

egy olyan honlapot álmodtunk meg, amilyenek az oldalnak a szerkesztői és a szerzői: vidám, de amikor szükség van rá komoly, optimista, az életre nyitott, de mindenekelőtt keresztény.  

De vajon kinek is szól ez az oldal?

Mindenkinek, – legyen az hívő, vagy (még) nem hívő – aki nyitott azokra az értékekre, amelyeket képviselünk. lètre hoztuk Az Úr Napja facebook közössègi oldalt.

Annak cèljából hogy Istennek èlő üzenetèt a közösségi média ès az internet hálózat felhasználásával hírdessük. Azóta már több mint 49 ezren vagyunk.

Cèlunk: Jèzus Krisztus örömüzenete hírdetèse rèvèn minèl több ember èletèt lássuk örökkèvaló módon megváltozni.

Az Úr Napja szerkesztői és szerzői a keresztény történelmi egyházakhoz tartoznak: többségünk római katolikus, de van közöttünk református és evangélikus is.

Célunk az volt, hogy létrehozzunk egy olyan oldalt, amely korábban még Magyarországon nem volt: a keresztény értékek mellett elköteleződve híreket közlünk, interjúkat készítünk, blogolunk.

Két nagy pillérünk a hírek – amelyek kerülik a napi politikát, – valamint a blogok, amelyekben szerzőink írják le véleményeiket, avatják be az oldal olvasóit életükbe.

Vannak közöttünk Evangélisták, Igehírdetők, Imaharcosok, különböző korosztályból, de nagyon hasonló értékrenddel. Facebook oldalunkon napi bátorításokat, igéket, szép és érdekes képeket és rövid gondolatokat is közzéteszünk.

Kedves Látogató, reméljük, hogy írásainkat örömmel fogod olvasni, ismerőseidnek pedig bátran ajánlani ennek a kis szerkesztői csapatnak a nagy álmát, a(z) azurnapja.com oldalt valamint Facebook oldalunkat!

Kérdéseiddel, javaslataiddal fordulj hozzánk bátran a kapcsolat menüpont alatt megadott elérhetőségeken!

Áldott időtöltést kívánunk!