Szokatlan dolgok történtek, egyszerre több bibliai prófécia is beteljesült – Közeleg a világvége?

2 Perc. Olvásási idő
RELEASE DATE: January 22, 2010. MOVIE TITLE: Legion. STUDIO: Screen Gems. PLOT: After a terrifying biblical apocalypse descends upon the world, a group of strangers stranded in a remote truck stop diner in the Southwest unwittingly become humanity's last line of defense when they discover the diner's young waitress is pregnant with the messiah. PICTURED: PAUL BETTANY as Michael

Négy szokatlan dolog történt Izraeben, amit néhányan a világ végét jelző próféciák beteljesülésének tartanak. Teljesen vörös tehén született, aztán halakat láttak a Holt-tengerben, majd pedig kígyót fogtak a siratófalnál.

Vörös tehén

Pár hete vörös borjú született Izraelben. A tehénnek teljesen vörösnek kell lennie, egy darab más színű szőrszála sem lehet. A rabbik sokáig vizsgálták, megfelel-e a borjú a próféciának, mert ha igen, az azt jelentheti, hogy hamarosan harmadjára is felépül a zsidó templom. A másodikat 70-ben lerombolták a rómaiak. A zsidók szerint a templom harmadik felépülése után eljön a Messiás; a keresztények úgy tartják, hogy harmadjára a templom az Antikrisztus segítségével épül majd fel, amit Jézus második eljövetele, és a világvége követ.

- Hirdetés -

https://azurnapja.com/beteljesedett-a-profecia-izraelben-megszuletett-a-voros-tehen-vilagvege-hirnoke/

Élet a Holt-tengerben

Kígyó kúszott elő a Siratófalból

Szerda este kígyó jött elő a Siratófalból, nem kis pánikot okozva az ott tartózkodóknak. A kígyó állítólag elijesztett egy galambot. Egy blogger szerint ez annak a szimbóluma, hogy nehéz időket élünk, míg volt, aki rámutatott, hogy Ádámot és Évát is kígyó képében rontotta meg az ördög. Bár a Siratófalnál megjelenő kígyót a Biblia nem említi az apokalipszis előtti jelek közt, a Zóhár, ami egy zsidó misztikus tan, a Kabbala egyik legfontosabb könyve, igen.

Kiszárad az Eufrátesz

Rég nem látott aszály sújtja a Mediterráneum keleti részét. Az Eufrátesz vízszintje drámaian lecsökkent (hamarosan kiszárad) Szíriában és Irakban, ami több millió emberre jelent fenyegetést. Egyes vélemények szerint a folyam visszahúzódásához Törökországnak is köze van.

https://azurnapja.com/kiszarad-az-eufratesz-lehet-ez-bibliai-profecia/

A hatodik is kiöntötte a poharát a nagy folyamra, az Eufráteszre, és kiszáradt a vize, hogy megnyíljék a napkeletről jövő királyok útja. Jelenések 16:12

Legyen Béke Unisex Póló – Rendeléshez, kattints a képre!

Rendelhető

Oszd meg ezt a cikket
Követés:
Célunk, Jézus Krisztus örömüzenetének hírdetése révén, minnél több ember életét lássuk örökkévaló módon megváltozni.