Támogatás

Az Úr Napja Keresztény hírek Bibliai Tanítások színesíti a keresztények hétköznapjait, és a Ti visszajelzéseitek alapján elmondhatjuk, hogy hiánypótló tevékenységet folytatunk. Missziónkról a Rólunk menüpontban olvashattok részletesen.

Munkánkat önkéntesen végezzük: munka, egyetem, család, mellett. Fontos számunkra ez a szolgálat, amelynek nap mint nap tapasztaljuk gyümölcsét.

Hogy támogathatsz minket?

Kérünk Benneteket, hogy imáitokkal és visszajelzéseitekkel segítsetek minket, és ha tehetitek, járuljatok hozzá oldalunk és csapatunk fejlődéséhez anyagi támogatással is.

Az Úr Napja Keresztény hírek Bibliai Tanítások ingyenes, és ez nem is fog változni, de nagyon szeretnénk tudatosan fejleszteni az oldalt. Sok evangelizációs tervünk van, amelyek sokszor kiadásokkal is járnak. Önmagában az oldal működtetése (domain, szerver, szoftverek), az interjúk és videók költségei (utazás, technikai eszközök), az OFFLINE események megszervezése (helyszín, kamera, fotós, karszalag, stb.) nem valósulhat meg a támogatásotok nélkül.

Hálásan köszönjük, hogy olvasol bennünket, köszönjük segítségedet!

Szeretettel és hálával:
Az Úr Napja csapata

EGYSZERI TÁMOGATÁS

RENDSZERES TÁMOGATÁS

Elfogadott Bankkártyák

secure stripe payment logo 1

Banki átutalás

Számla tulajdonos neve: György Orgován

HUF Számla: 12600016-11778101-85791983

USD Számla: 9600014020867294

EURO Számla: BE28 9676 4838 2520

BIC: TRWIBEB1XXX