Quantcast

30.-án Texas városa betiltja az abortuszt, és a „Szentváros a születendők számára” nyilvánítja magát

3 Perc. Olvásási idő
Texas City betiltja az abortuszt

Egy texasi központi város szerdán az állam 30. aktív joghatósága lett, amely betiltotta az abortuszt, és a „Szentváros a születendők számára” nyilvánította magát, amikor biztosai egyhangúlag elfogadták az eljárást tiltó rendeletet.

A Texas állambeli Eastland, a 4000 lakosú város Fort Worth -től mintegy 90 mérföldre délnyugatra, az állam 30. aktív joghatósága lett ilyen rendelettel, a Texas Right to Life .

A rendelet nem bünteti az abortuszt kérő nőt, hanem „felelősségre vonja azokat, akik profitálnak a gyermek életének elvételéből„, beleértve az abortusz orvosát is – mondta a Texas Right to Life.

- Hirdetés -

„A Texas Right to Life méltányolja az Eastland Pro-Life polgárainak erőfeszítéseit az Élet bátor védelmében, és sürgeti Texas többi városát, hogy csatlakozzanak a növekvő mozgalomhoz a nők és a koraszülött gyermekek védelme érdekében”-áll a szervezet közleményében.

Az állam „Szentváros a meg nem születettek számára” mozgalom  2019 -ben kezdődött , amikor Waskom városa – mindössze néhány mérföldre Louisiana -tól – határozatot fogadott el, amely megtiltotta az abortuszt és szentélyvárosnak nyilvánította magát.

Szinte az összes szentélyvárosban nincs abortuszklinika. A kivétel a texasi Lubbock, ahol a választók az év elején  elfogadták az abortuszt tiltó intézkedést. Miután ez elmúlt, a Planned Parenthood klinika abbahagyta az abortuszt.

- Hirdetés -

A Texas Right to Life egy linket tartalmaz a honlapján, amely elmagyarázza, hogyan ösztönözhetik a polgárok helyi politikusaikat a koncepció támogatására.

A texasi városi tanácsok „többet tesznek az abortusz megállításáért, mint az egész amerikai kongresszus” – mondja a Texas Right to Life.

„Ön és közössége saját kezébe veheti az ügyet, ha petícióval fordul a helyi önkormányzathoz a születendő gyermekek védelméért” – áll a honlapon. 

Az ilyen határozatokat elfogadó városokra hivatkozva a weboldal hozzáteszi:

- Hirdetés -

„Ezek a győzelmek azért történtek, mert a polgárok bátran kérték a helyi önkormányzatokat, hogy foglaljanak állást Roe kontra Wade és az abortuszipar ellen. Követheti példájukat, és utat mutathat városának legyen a következő „Sanctuary City for the Unborn” Texasban. „

- Hirdetés -

Tudtad?

Isten mindenhol jelen van – még a hírekben is. Ezért tekintünk minden hírt a hit szemüvegén keresztül. Elkötelezettek vagyunk a minőségi, független keresztény újságírás biztosítása mellett, amelyben megbízhat. De nagyon kemény munkára, időre és pénzre van szükség ahhoz, hogy megtegyük, amit csinálunk. Segítsen nekünk abban, hogy továbbra is az igazság híve legyünk a médiában, támogatva Az Úr Napja munkáját.

Oszd meg ezt a cikket
Követés:
Célunk, Jézus Krisztus örömüzenetének hírdetése révén, minnél több ember életét lássuk örökkévaló módon megváltozni.
Hozzászólás