Quantcast

Vérvörössé változott az ég egy város felett Kínában Bibliai jel? – videó

2 Perc. Olvásási idő

vérvöröss égbolt kínai Zhejiang tartományban található Zhoushan városában múlt szombaton – számolt be az inbusiness.kz.

A kísérteties képet a lakosok fotókon és videókon örökítették meg. A felvétel az egyik legnépszerűbb témává vált a kínai Twitter-szerű közösségi hálózaton, a Sina Weibón, több mint 150 millió megtekintéssel – írja a globaltimes.

- Hirdetés -

„Még soha nem láttam ilyet. Tényleg elképesztő, hogy az égbolt még vörösre is változik” – számolt be a videó egyik szerzője.

Ez lehet az amit a Máté. 24:29-ben ír a biblia?

„Közvetlenül ama napok nyomorúsága után pedig a nap elsötétedik, a hold nem fénylik, a csillagok lehullanak az égről, és az egek tartóerői megrendülnek.Máté. 24:29

- Hirdetés -

Tudományos magyarázat: – vérvöröss égbolt

A helyi meteorológiai hivatal vasárnap közölte, hogy a vörös égboltot a fény megtörése és szóródása okozta, valószínűleg a kikötőben lévő hajók fényei miatt. Szombaton ködös és felhős idő volt Zhoushanban, és a vörös égbolt idején szitáló eső esett, és a korallok fénye visszaverődhetett az alacsonyan lévő felhőkről – magyarázták a Zhoushan Meteorológiai Hivatal tisztviselői.

„Jó időjárási körülmények között a légkörben lévő több víz aeroszolokat képez, amelyek megtörik és szétszórják a halászhajók fényét, és létrehozzák az emberek által látott vörös égboltot” – mondták a meteorológiai hivatal tisztviselői.

Mindenki döntse el hogy ez egy Bibliai jel? Vagy egy prófécia beteljesedése szemtanúi vagyunk, de az biztos hogy a biblia említ hasonló jelenségeket, és mi hiszünk abban, hogy ez egy Bibliai jel hogy közel van Jézus Krisztus visszajövetel!

- Hirdetés -

írd meg kommentben facebookon, te mit gondolsz?

Oszd meg ezt a cikket
Követés:
Célunk, Jézus Krisztus örömüzenetének hírdetése révén, minnél több ember életét lássuk örökkévaló módon megváltozni.
Hozzászólás